11 / 05 / 2024

Aylin Kotil

Aylin Kotil

Aylin Kotil, Sivil toplum kuruluşlarının, mimar-mühendis odalarının mutlaka görüşleri alınacak. Birlikte karar ve birlikte yönetim istiyoruz. Bunun ilk örneğini de kentsel dönüşümde uygulayacağız." şeklinde konuştu.

Aylin Kotil Kazancı'da inceleme yaptı!

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil, Beyoğlu'nda çökmenin meydana geldiği bölgede inceleme yaptı. Kotil, "Yaralıların ikisi de Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış. Ağır yaralı olsalar belki de hayatlarına mal olacaktı" dedi.

Aylin Kotil: Tüm projelerin meşruluğu sorgulansın!

CHP Beyoğlu Belediyesi başkan aday adayı olan Aylin Kotil, Avrupa Yakası'nda Beyoğlu' nun 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planlarının iptal edilmesine ilişkin değerlendirme yaptı...

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araç aldı bin pişman oldu!

İstanbul'da 2022 yılında 373 bin 469 TL'ye sıfır araç alan Aylin Altaner, otomobili 1423 kilometredeyken motor arızası verdi. Ancak bayi otomobili değiştirmek yerine motoru değiştirmeyi teklif etti.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Güler tarafından kuruldu.

Kira fiyatları artacak mı? İFM Kanun Teklifi konut sektörünü nasıl etkiler? 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İstanbul Finans Merkezi ile fiziki alanın kısıtlandığına dikkat çekerek, kira fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Kenar tarafından kuruldu.

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Sezerse, Hayreddin Gökalemin tarafından kuruldu.

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliğine ilişkin soru önergesi verdi. 

Aylin Kotil Haberi

Aylin Kotil

BEYOĞLU Belediye Başkanlığı'na CHP'den aday olan Aylin Kotil, siyaset geleneği olan bir aileden. Amcası Aytekin Kotil, 1977 yılından 1980 darbesine kadar İstanbul Belediye Başkanı idi. Eski eşi Mustafa Sarıgül'le birlikte seçim çalışmalarında yer alan Aylin Kotil, ilk kez aktif olarak politikaya girmiş olsa da bu alanda epey birikime sahip bir isim. 2009 yerel seçimlerinde AKP'nin yüzde 37,4, CHP'nin ise yüzde 26.5 oy aldığı düşünülürse, seçimlerin son derece heyecanlı geçeceği anlaşılıyor. Öte yandan Beyoğlu seçmenin yaşadığı hayal kırıklıkları ve ortaya dökülen yolsuzluk ve rüşvet iddialarının, bu oranları önemli ölçüde CHP'nin, dolayısıyla da Aylin Kotil'in lehine değiştirdiği inancı oldukça yaygın. 

Beyoğlu gibi, 45 mahalleden oluşan, ancak seçmenin ezici çoğunluğunun Okmeydanı ve Kasımpaşa'da olduğunu göz önüne alan Aylin Kotil, ağırlıklı olarak bu bölgelerde...