06 / 05 / 2024

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM'de!

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliğine ilişkin soru önergesi verdi. 



Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Aylin Cesur, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlanmasını talep etti. İYİ Partili Cesur, "Aşağıda belirtilen soruların Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplanmasını, Anayasa'nın 98. ve TBMM İç Tüzüğü'nün 96. ve 99. Maddeleri uyarınca arz ederim" diye konuştu. İYİ Partili Cesur, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Isparta ilimizin Şarkikaraağaç İlçesi'nin önemli sorunlarından biri konut ve kira fiyatlarının piyasa koşullarının üzerinde olmasıdır. Dar gelirli vatandaşlarımızın, sosyal konut projesi kapsamında  TOKİ  tarafından bir toplu konut projesi yapılmasına yönelik talepleri bulunmaktadır."

Isparta nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'un soruları:

1- Isparta ilimizin Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliğini gidermek ve dar gelirli vatandaşlarımızın konut hakkına kavuşabilmesi adına Şarkikaraağaç herhangi bir TOKİ çalışması mevcut mudur? 

2- Isparta ilimizin Şarkikaraağaç ilçesinde TOKİ sosyal ve toplu konut projesi yapılmamasının gerekçeleri nelerdir? 

3- Isparta ilimizin Şarkikaraağaç ilçesinde TOKİ Sosyal ve toplu konut projesi yapılacak ise hangi araziler üzerinde yapılması planlanmaktadır? 

4- Isparta ilimizin Şarkikaraağaç İlçesi'nde TOKİ sosyal ve toplu konut projesi yapılacak ise yapım başlangıcı için hangi tarih öngörülmektedir?

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön