19 / 05 / 2024

110 konutlar inceleme

110 konutlar inceleme

Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Şehircilik ve imar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personel ile birlikte yapılan ziyaret ve inceleme programında hazır bulundu.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Bartın'daki konutların inşaatı başlıyor!

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği konutlar 2021'de tamamlanacak!

Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Arnavutluk'ta geçen yıl yaşanan depremden sonra yapılacak konutların devam eden çalışmalarında inceleme yaptı. Yörük, konutların inşasının 2021'de bitirileceğini söyledi. Bu kapsamda, gelecek 3 veya 4 hafta içinde projenin temelinin atılacağını belirt

Murat Kurum'dan Denizli'deki depremzede konutlarına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de depremzedeler için yapılan konutları ziyaret ederek inceleme gerçekleştirdi. Kurum, "İnşallah iki inşaatımızı da süresinden çok daha önce mayıs-haziran ayında bitirerek yaklaşık 320 hak sahibi vatandaşımızın yaralarını sarmış olacağız" dedi...

Şile'de konutlar otoyol projesi ile yüzde 110 değerlendi!

Şile-Ağva-Kandıra otoyolu ile ulaşımı kolaylaşacak olan Şile’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 110, arsa fiyatları ise yüzde 32 arttı...

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları'nda inceleme!

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Dilovası'nda TOKİ tarafından yapılan konutları inceledi, bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Bucak 3. Etap Konutları'nda inceleme!

Toplu Konut İdaresi Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu 3.etap TOKİ ve yeni yurt binalarında inceleme bulundu.

TOKİ Edirne İpsala Konutları'nın yolları yenileniyor!

Kış aylarında gerçekleştirilen onarımların ardından, Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları'nın alt yolu yeniden onarılıyor. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, asfalt kırığı serilen yolda inceleme yaptı.

Esen 11 Torbalı Konutları fiyatlar!

Esen 11 Torbalı Konutları fiyatlar 110 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Torbalı'da yükselen Esen 11 Konutları projesi 18 ayda teslim edilecek...

TOKİ Çeşme Konutları'nda inceleme!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan İzmir'in Çeşme ilçesindeki Reisdere konutlarında incelemede bulundu.

TOKİ'den Kayseri Sarız'a 110 konut!

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ Afyon Dinar konut fiyatları 63 bin TL'ye çıktı!

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ve 2015 yılında hak sahiplerine teslim edilen 110 konutlarında vatandaşların mağduriyeti devam ediyor.

110 konutlar inceleme Haberi

110 konutlar inceleme


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ve ekibi Dinar'a gelerek 110 konutlar inşaat sahasında incelemelerde bulundu Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Şehircilik ve imar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personel ile birlikte yapılan ziyaret ve inceleme programında hazır bulundu. 


KÖMÜRLÜK TALEP ETTİLER 

Başkan Saffet Acar. TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ve teknik heyet yapımı biterek tamamlanan konut alanını gezerek incelemelerde bulundular. Kısa zaman içerisinde noter huzurunda 110 konut bölgesinde haneleri belli olan vatandaşlarla bir araya gelen heyet, binalar hakkında da vatandaşlar ile istişarede bulundu. Vatandaşlar. 110 konutlar bölgesinde ki binaların kömürlük tarzında kullanılacak bir bölmenin olmadığını dile getirerek talepte bulundular. 


SONUÇLAR BİLDİRİLECEK

Yine hane sahipleri tarafından 110 konutlar bölgesine doğalgaz hattı çekilmesi hususunda istekte bulundular. 

Yapılan istek ve talepler TOKİ...