03 / 05 / 2024

110 konutlar

110 konutlar

Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Şehircilik ve imar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personel ile birlikte yapılan ziyaret ve inceleme programında hazır bulundu.

110 konutlar ve kentsel dönüşüm toplantısı Ankara'da gerçekleşti!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Ankara Toplu Konut İdaresi Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Dinar Suçıkan mevkiinde yerinde kentsel dönüşüm ve TOKİ bölgesinde bulunan 110 konutlar ile ilgili görüşüldü...

Şile'de konutlar otoyol projesi ile yüzde 110 değerlendi!

Şile-Ağva-Kandıra otoyolu ile ulaşımı kolaylaşacak olan Şile’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 110, arsa fiyatları ise yüzde 32 arttı...

Esen 11 Torbalı Konutları fiyatlar!

Esen 11 Torbalı Konutları fiyatlar 110 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Torbalı'da yükselen Esen 11 Konutları projesi 18 ayda teslim edilecek...

TOKİ'den Kayseri Sarız'a 110 konut!

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ Afyon Dinar konut fiyatları 63 bin TL'ye çıktı!

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ve 2015 yılında hak sahiplerine teslim edilen 110 konutlarında vatandaşların mağduriyeti devam ediyor.

Bitlis Tatvan'da afet konutlarına 15 yılda bir kişi taşındı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hak sahipleri tarafından taşınılmayan afet konutları harabeye döndü. Yaşadıkları selde evleri yıkılan köy halkı için başka bir bölgeye yapılan 110 konuta 15 yılda sadece bir kişi taşındı.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları kura çekilişi!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları kura çekilişi 16 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Başvuru işlemleri sona eren projede toplamda 110 adet daire satışa çıkarılacak.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Konutları!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Konutları 75 metrekare ve 110 metrekare büyüklükte tasarlandı. Daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede minimum 2 bin TL başvuru bedeli ödeniyor.

Sivas Gemerek'te TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Sivas Gemerek'te, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 110 konut sahiplerine teslim edildi. TOKİ 2'inci etap konutları belediye hizmet binası toplantı salonunda çekilen kura sonucunda sahiplerini buldu.

Gemerek TOKİ Konutları teslim edildi!

Gemerek’te, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 110 konut sahiplerine teslim edildi. 7 blok, 110 daire, iş merkezi, oyun alanı ve camiden oluşan Gemerek TOKİ konutlarının 9 milyon 460 bin TL’ye mal olduğu öğrenildi.

2000 yılında Atlantis Konutları'nda 110.000 dolardan başlayan fiyatlarla daire!

2000 yılında Zekeriyaköy mevkinde Acarlar Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Atlantis Konutları'nda bulunan konutlar 110 bin dolardan (67 milyar 750 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Alanlar Esenşehir Konutları satış ofisi!

Alanlar Esenşehir Konutları 110 metrekare ve 127 metrekare alanlardan oluşuyor. Projede toplam 80 daire yer alıyor. Alanlar Esenşehir Konutları satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

TOKİ Heyeti Dinar 110 Konutlar'ı inceledi!

TOKİ geçici kabul heyeti. Dinarda 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi

TOKİ 110 Konutlar'ın eksikleri tespit edildi!

TOKİ geçici kabul heyeti. Dinarda 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi

110 konutlar Haberi

110 konutlar


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ve ekibi Dinar'a gelerek 110 konutlar inşaat sahasında incelemelerde bulundu Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Şehircilik ve imar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personel ile birlikte yapılan ziyaret ve inceleme programında hazır bulundu. 


KÖMÜRLÜK TALEP ETTİLER 

Başkan Saffet Acar. TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ve teknik heyet yapımı biterek tamamlanan konut alanını gezerek incelemelerde bulundular. Kısa zaman içerisinde noter huzurunda 110 konut bölgesinde haneleri belli olan vatandaşlarla bir araya gelen heyet, binalar hakkında da vatandaşlar ile istişarede bulundu. Vatandaşlar. 110 konutlar bölgesinde ki binaların kömürlük tarzında kullanılacak bir bölmenin olmadığını dile getirerek talepte bulundular. 


SONUÇLAR BİLDİRİLECEK

Yine hane sahipleri tarafından 110 konutlar bölgesine doğalgaz hattı çekilmesi hususunda istekte bulundular. 

Yapılan istek ve talepler TOKİ...