11 / 05 / 2024

Hasankeyf manzara

Hasankeyf manzara

Dicle Nehri üzerinde 8 yıl önce yapımına başlanan ve Türkiye'nin hidroelektrik üretiminin yüzde 10’unu sağlayacak Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı yüzde 100 arttı.

Kartal Manzara Adalar telefon!

İş GYO imzası ile yükselen Manzara Adalar Konutları 'nda 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Kartal Manzara Adalar telefon numarasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kartal Manzara Adalar Rezidans!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, FSM Köprüsü'ne ise 25 dakika uzaklıkta yer alan Kartal Manzara Adalar Rezidans 313 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İş GYO Manzara Adalar adres!

Kartal Manzara Adalar projesinde daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Nisan 2018 tarihinde teslim edilecek. İşte İş GYO Manzara Adalar adres bilgileri...

Kartal Manzara Adalar fiyat listesi!

Kartal Manzara Adalar projesinde banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Proje İş GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Kartal Manzara Adalar fiyat listesi...

Manzara Adalar lansman fiyatları 267 bin TL'den başlıyor!

İş GYO'nun geliştirdiği Manzara Adalar projesinde satışlara başlandı. Üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan proje 300 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor.

Manzara Adalar Kartal Rezidans!

Manzara Adalar Kartal Rezidans teslimleri 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede yüzde 1 peşinat ödemesi ile daire sahibi olmak mümkün.

Manzara Adalar görselleri!

Manzara Adalar görselleri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede banka kredisi ile ya da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor.

Manzara Adalar resimleri!

Toplam 313 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Manzara Adalar resimleri...

Kartal Manzara Adalar'da 267 bin 700 TL'ye 1+0!

İş GYO’nun Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar projesi satışa çıktı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 267 bin 700 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

İş GYO Kartal'da 300 milyon dolarlık manzara!

İş GYO, Kartal’da üçü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam 5 blok ve butik alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesini satışa çıkardı. İş GYO Kartal'da 300 milyon dolarlık manzara sunuyor.

300 milyon $’lık Manzara Adalar!

İnşaatı süren 600 milyon dolarlık projeleri bulunduğunu söyleyen İş GYO Genel Müdürü Tanes, Manzara Adalar projesine de toplam 300 milyon dolar yatırım yapmayı planladıklarını vurguladı.

İş GYO'dan 'Manzara Adalar' açıklaması!

İş GYO İstanbul Kartal'da geliştirdiği Manzara Adalar Karma Projesinin lansmanının yapıldığını, 975 adet konuttan oluşan projenin toplam maliyetinin yaklaşık 300 milyon USD olduğunu KAP'a bildirdi.

Manzara Adalar Evleri fiyatları!

Manzara Adalar Residence projesinde yer alan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 975 adet daireden oluşuyor. İşte Manzara Adalar Evleri fiyatları...

Hasankeyf manzara Haberi

Hasankeyf manzara

Yapımı süren Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı arttı.


Dicle Nehri üzerinde 8 yıl önce yapımına başlanan ve Türkiye'nin hidroelektrik üretiminin yüzde 10’unu sağlayacak Ilısu Barajı ve hidroelektrik santralinin yapımında sona yaklaşılırken, sular altında kalacak olan Hasankeyf ilçesinde de baraj gölü manzaralı arsaların değeri yükseldi.


İlçede, geçen yıl dönümü 35 ile 45 bin lira arasında satılan arsalar, bu yıl 80 bin liraya kadar çıktı.


Baraj gölü dolayısıyla yerleşim yerinin yer değiştireceği Hasankeyf ilçesinde arsa fiyatlarının daha da artacağı düşüncesiyle köylülerin topraklarını satmak istemediği öğrenildi.


- "Arsa fiyatları daha da artacak"


Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, baraj gölü dolayısıyla yeni yerleşim yeri ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, bütün kamu binalarının artık yeni Hasankeyf'te hizmet verdiğini...