17 / 05 / 2024

hasankeyf otelleri

hasankeyf otelleri

Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Üç yol ( Difne ) köyünü ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı apart otele dönüştürecek..

TOKİ'den Hasankeyf'e 320 konut!

Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşkesinde TOKİ tarafından 320 konutun yapımına başlandı.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

TOKİ Batman Hasankeyf projesinin tüm detayları!

TOKİ, bir açık hava müzesi olan Batman Hasankeyf te yöresel mimariye uygun 320 adet tek katlı müstakil konut inşa ediyor.

TOKİ Hasankeyf projesinde konut sayısı artacak!

TOKİ, Hasankeyf ilçesinde yerel mimaride tek katlı 320 konut inşa edecek. Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen: “Hak sahiplerinin kesinleşmesiyle konut sayısı artırılacak” dedi.

Batman Hasankeyf’e yöresel mimaride 320 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Batman’ın Hasankeyf İlçesi’nde yerel mimaride tek katlı 320 konut inşa edilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf 320 konut ihalesi bugün!

Batman Hasankeyf İlçesi 320 Adet Konut, Kaymakamlık Resmi Konutu ve Mezarlık Alanı Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Hasankeyf'te ev sahibi olmak için için 2 bin 120 başvuru!

Ilısu Baraj suları altında kalacak Hasankeyf'in taşınacağı, yeni yerleşim yerinde hak sahibi olmak için 2 bin 120 kişi başvuruda bulundu. Kaymakam Baygüven "18 ay içerisinde vatandaş yeni Hasankeyf'e taşınacak" dedi.

TOKİ Hasankeyf Konutları'na 2 bin başvuru geldi!

TOKİ'nin tarihi Batman Hasankeyf'e yapmayı planladığı konutlara ilçe sakinleri hucüm etti. Yeni konutlar için 2.000 kişi başvurdu.

TOKİ Hasankeyf 320 konut ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ Batman ili, Hasankeyf İlçesi 320 adet konut, kaymakamlık resmi konutu ve mezarlık alanı altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

Hasankeyf'te yeni yerleşke için 250 başvuru geldi!

Batman Hasankeyf’liler, yeni yerleşim biriminde konut sahibi olmak için kayıt yaptırıyor. Bir haftada 250 kişi konutlar için başvuruda bulundu.

Hasankeyf'ye yeni yerleşke için başvurular başladı!

Ilısu Baraj Gölü altında kalacak Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşkesinde yapılacak ev ve iş yerlerinin hak sahipliği müracaatları için büro kuruldu. Kaymakam Baygüven: "Hak sahipliği başvuruları, 19 Ağustos'a kadar sürecek. Yaklaşık bin başvuru bekliyoruz"

Batman Hasankeyf'te ev ve iş yeri başvuruları başladı!

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, "Hak sahipliği başvuruları 19 Ağustos'a kadar sürecek. Yaklaşık bin başvuru bekliyoruz." dedi.

hasankeyf otelleri Haberi

hasankeyf otelleri


Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Uç yol (Difne) köyünü ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı apart otele dönüştürecek. 

Hasankeyf'teki proje tanıtım toplantısına Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Semra Güneş, Tarım II Müdür Vekili Cemal Tüzün ve DIKA Batman ofisi yetkilileri katıldı. 

Köylülerin onayıyla gerçekleştirilecek olan projeye dikkat çeken Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, Uçyol köyünü 'Eko Turizm Projesiyle yeni bir turistik alan yapacaklarını ve köydeki 100'e yakın mağaranın apart otellere dönüştürüleceğini söyledi. 



Bizim...