11 / 05 / 2024

Hashem Alhamwı

Hashem Alhamwı

Aldiyar Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi, Bashar Qrayıah ve Hashem Alhamwı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Hırkai Şerif Mahallesi 'nde kuruldu.

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Salar Hashemı tarafından kuruldu.

Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Hashemı ve Matın Haghkhakhıhnehshahrı ortaklığında kuruldu.

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hashemıza tarafından kuruldu.

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Mersin Endüstriyel Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersin Endüstriyel Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.Hamıd Reza  Hashemıan ve Bensu Hashemıan ortaklığında kuruldu. 

Kheder Alhamwı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kheder Alhamwı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Kheder Alhamwı ve Bnan Drwıch ortaklığında kuruldu. 

Roz Dekor Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roz Dekor Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd. Hashem Al tarafından kuruldu. 

Azhar Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azhar Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mazen Al Hamwıwh ve Zuhaıt Alhamwıah ortaklığında kuruldu. 

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Khaled Alhamwı tarafından kuruldu.

Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar kuruldu.

İnfiniti İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfiniti İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zaher Al Masrı ve Maısoun Hashem ortaklığında kuruldu.

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeyad Ahmed Hashem Saeed tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Hashem İnşaat Emlak Medikal Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hashem İnşaat Emlak Medikal Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Wael Alobajı ve MHD Hashem Alabajı tarafından 200 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Kadıköy'de kuruldu.

Hashem Alhamwı Haberi

Hashem Alhamwı

Aldiyar Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi, Bashar Qrayıah ve Hashem Alhamwı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Hırkai Şerif Mahallesi'nde kuruldu.


Aldiyar Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek.   2.Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları, hac ve umre organizasyonları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım,...