22 / 05 / 2024

Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Hashemı ve Matın Haghkhakhıhnehshahrı ortaklığında kuruldu.




Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Hashemı ve Matın Haghkhakhıhnehshahrı ortaklığında kuruldu.

Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) Ana Faaliyet Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri vb. dahil; seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri hariç) Turizm ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı vb.) Tur operatörü faaliyetleri (turların düzenlenmesi) Kara yolu taşımacılığıyla ilgili kargo yükleme boşaltma hizmetleri Paket ve koli gibi kargoların toplanması, sınıflandırılması, taşınması ve dağıtımı faaliyetleri (dökme yükler ve evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık faaliyetleri hariç) Evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık faaliyetleri (kargo ve kurye şirketlerinin faaliyetleri hariç)


Geri Dön