06 / 05 / 2024

Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Amırzadeh tarafından kuruldu.



Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Amırzadeh tarafından kuruldu.

Satiar Travel Turizm Gıda İnşaat Emlak Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapma Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. a. Her nevi tekstil ve tekstil ürünleri ile deri ürünleri, her nevi kumaş örme iplik elyaf her türlü iç ve dış giyim mamul ve ham maddelerinin boyanması, yıkanması ve baskı işlemlerinin yapılması ve fason işçiliğinin dışarıya yaptırılması. b. Her türlü elbise, çamaşır, perde, halı, çarşaf, yorgan, masa örtüsü ve tekstil ürünlerinin kuru temizleme, yıkama, taşlama, boyama, ütüleme ve kolalanmasını yapma Şırket; turizm ve tekstil alanında dış ticaret işlemleri ilede faaliyet gösterebilecektir.


Geri Dön