07 / 07 / 2024

hasoğlu Newista Life Başakşehir

hasoğlu Newista Life Başakşehir

Hasoğlu Yapı’nın , İstanbuldaki projelerinden biri olan Newista Life Başakşehir’de, teslime sadece 3 ay kaldı. Hasoğlu Yapı İstanbul Başakşehir’de başlattığı ve 43 özel daireden oluşan butik projesi Newista Life Aralık ayında yaşama başlıyor.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Hasoğlu tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fatih Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi' nde kuruldu.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Ekşioğlu Alya Life Fikirtepe Projesi!

Ekşioğlu Alya Life Fikirtepe projesinde 2+1 daire tiplerinin fiyatı 490 bin TL'den başlıyor. 20 katlı tek blokta yükselen Alya Life Fikirtepe'de 214 daire bulunuyor...

Alya Life Fikirtepe satış ofisi!

Alya Life Fikirtepe satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Ekşioğlu Alya Life Fikirtepe projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 490 bin liradan başlıyor...

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence!

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence İstanbul Kadıköy'de hayata geçiriliyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen projede konutların 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Çolakoğlu Yapı Mostar Life satılık!

Çolakoğlu Yapı Mostar Life satılık daireler 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 15 blok şeklinde yükselen proje Çolakoğlu Grubu tarafından inşa edilecek. Projenin ön talep süreci devam ediyor.

Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları!

Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda hayata geçiriliyor. Satışları yakın zaman içerisinde başlayacak olan projenin 30 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Hasoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Pendik Güzelyalı Mahallesi'nde, Fatih Buçan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kılıçoğlu Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlar!

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Projede teslimler 4 ay sonra gerçekleşiyor...

hasoğlu Newista Life Başakşehir Haberi

hasoğlu Newista Life Başakşehir



Newista Life projesindeki cadde üzeri mağazaların bir çoğu , gözde markalarla başakşehir bölgesinin değerine değer katıyor. Projede kalan son 3 daire ise yeni sahiplerini bekliyor.


Proje bünyesinde göze çarpan en önemli detaylardan biri de 3 bin metrekarelik Grossmarket. Toplam 52 mağazadan oluşan Alışveriş Merkezi, “Açıkhava” konsepti ile inşa ediliyor. Gerek proje sakinlerine gerekse bölgede yaşayan yüz binlerce kişiye açıkhavada alışveriş yapma olanağı sunan projenin inşası tamamlanıyor.  Açık AVM üzerinde tek blokta yer alan daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 seçenekleriyle her kesime hitap ediyor. Mimari tasarımda estetiğin konforla buluştuğu Newista Life’ta, tüm daire tiplerinin teraslı seçenekleri de var. 

6 bin 748 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projenin 3 bin 996 metrekaresi peyzaj alanlarına ayrıldı. Newista Life, mimari...