30 / 04 / 2024

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, İnşaat sektörü'nün önemli bir döviz kaynağı sağlayacağını belirtti...

Hasan Sever, inşaat sektörünün sıcak gündemini değerlendirdi!

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, İnşaat sektörünün gündemindeki Mütekabiliyet Yasası, KDV Oranı Konularını değerlendirerek, inşaat sektörüyle ilgili öngörülerde bulundu.

Hasoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'in kızı evleniyor!

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'in kızı Hilal Sever, 8 Eylül'de Müslüm Boynukısa ile evleniyor

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Ufuk Başer, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Bay Bina Ve Toplu Yapı Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bay Bina Ve Toplu Yapı Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayazıt tarafından kuruldu.

Ege Yapı yıl sonuna kadar 2.5 milyar lira yatırım yapacak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı “En kötü günler geride kaldı. Bizi başarı dolu günler bekliyor. Daha hızlı büyüyeceğiz. Biz de grup olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda Seyşe İlgan Necipoğlu ve Meryem Necipoğlu imzasıyla kuruldu.

Alk Yönetim Yapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alk Yönetim Yapı Hizmetleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İsmail Yalçın imzasıyla kuruldu.

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever Haberi

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, cari açıkta yüzde 90'a yakın yerli girdinin kullanıldığı inşaat sektörünün daha önem kazandığını söyledi. 


Hizmet üreterek döviz sağladıklarını belirten Sever, " Cari açık projeksiyonunda mütekabiliyet ,KDV ve kentsel dönüşümü değerlendirdi"...