28 / 04 / 2024

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...



Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz mesajı yayınladı. “Güçlü bir ülke için güçlü ekonominin şart olduğu bilinciyle yolumuza devam ediyor, ülkemiz için çalışıyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da vatandaşımız için güvenli, sağlıklı, estetik ve teknolojik yapılar üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın projelerine ilişkin de bilgiler verdi.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek!  

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz'a ilişkin açıklamasına "Ülkemize, milletimize ve milli irademize alçakça kasteden hain darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz 2016, ülke tarihimize kara bir leke olarak geçmiş olduğu kadar kutlu bir direniş öyküsünün yazıldığı müstesna bir gündür" ifadelerini kullanarak başladı. "‘Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ olarak kutladığımız 15 Temmuzlar, aziz milletimizin milli iradesine sahip çıkmak ve devletine uzanan elleri kırmak için göğsünü kurşunlara siper ederek gösterdiği kahramanlığı andığımız, 251 şehidimizi rahmetle ve 2 bin 196 gazimizi de minnetle yad ettiğimiz günlerdir" diye konuşan Altan Elmas, 15 Temmuzların yaşananlardan ders çıkarmaya, ülkemizi hedef alan şer odaklarına karşı diri olmanın gerektiğini anımsamaya ve her zamankinden daha çok çalışmak zorunda olduğumuzu anlamaya vesile olduğuna dikkat çekti. 

Peki Altan Elmas Sur Yapı'nın projelerine ilişkin hangi açıklamalarda bulundu? İşte Altan Elmas'ın o açıklamaları...


Geri Dön