12 / 05 / 2024

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...



"2013 yılından sonra, sistematik olarak yapılan saldırıların son halkası olan 15 Temmuz hain darbe girişimi de müsebbiplerini hayal kırıklığına uğrattı" şeklinde konuşan Altan Elmas, hükümetin gerçekleştirdiği güçlü reformların bu saldırıları göğüslerken, iş dünyasının da en önemli dayanağı olduğuna dikkat çekti. 

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek!  

Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili de konuşan Altan Elmas, "Sur Yapı Grubu olarak ise son 2 yılda pandemiye rağmen temmuz itibariyle 4500 konutu teslim ettik" diye konuştu ve sene sonuna kadar 2 bin 500 konutun daha teslimini gerçekleştirerek 2.5 senede 7 bin konutun üretimini tamamlamayı planladıklarını aktardı. Altan Elmas, bu şekilde Türkiye'de yaşanan konut sorununa bir nebze de olsa çözüm üretmeyi amaçladıklarının altını çizdi. 

"Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da vatandaşımız için güvenli, sağlıklı, estetik ve teknolojik yapılar üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullanan Elmas, konula ilgli açıklamasını, "Vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna mücadele verirken canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi saygıyla selamlıyorum. ‘15 Temmuz Millî Birlik ve Beraberlik Günümüz’ kutlu olsun" diyerek sonlandırdı. 

Sur Yapı'dan yeni şirket!

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?


Geri Dön