05 / 05 / 2024

Hassan Mohamed Ahmed Zalat

Hassan Mohamed Ahmed Zalat

Icon Gayrimenkul Geliştirme Müteahhitlik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed O.M.F Ahmed Tawfik, Mohamed Hassan Mohamed Zalat, Gamal Shoaib Soliman Morshed, Hassan Mohamed Ahmed Zalat tarafından kuruldu.

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faısel Mohamed Musıd Ahmed tarafından kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Asem Shaldoum, Ibrahım Mustafa ve Mohamed Ahmed ortaklığında kuruldu.

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Target Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Target Global Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohamed Ahmed Mohamed Ahmed tarafından kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

Acco Aac İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Acco Aac İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli İle A.M.B.Ahmed Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi tarafından kuruldu.

Hassan Mohamed Ahmed Zalat Haberi

Hassan Mohamed Ahmed Zalat

Icon Gayrimenkul Geliştirme Müteahhitlik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed O.M.F Ahmed Tawfik, Mohamed Hassan Mohamed Zalat, Gamal Shoaib Soliman Morshed, Hassan Mohamed Ahmed Zalat tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Icon Gayrimenkul Geliştirme Müteahhitlik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...