29 / 04 / 2024

Hat Mekatronik İnşaat adres 

Hat Mekatronik İnşaat adres 

Hat Mekatronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakır tarafından kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Yakan tarafından kuruldu.

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ümit Özçelik tarafından kuruldu.

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Meryem Albayrak tarafından kuruldu.

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Gürsoy tarafından kuruldu.

Hat Mekatronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hat Mekatronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakır tarafından kuruldu.

Hat Şehir Planlama ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hat Şehir Planlama ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat mühendislerinden '2. Çorlu vakası yaşanmasın' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, Ergani'deki demiryolundan paylaştığı bir fotoğrafla Çorlu'daki tren kazasını hatırlattı ve önlem alınmasını talep etti.

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyide Zerrin Hüsrevoğlu ve Haluk Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi kuruldu!

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi 50 bin TL sermaye ile bugün Pendik'de Süleyman Genç tarafından kuruldu.

Hat Mekatronik İnşaat adres  Haberi

Hat Mekatronik İnşaat adres 

Hat Mekatronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakır tarafından kuruldu.

Hat Mekatronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...