19 / 05 / 2024

hatay azgınlık yol çalışmaları

hatay azgınlık yol çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Günlük 51 liraya yükseltildi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati çalışanlara yapılan yemek ve yol yardımı ödemelerine ilişkin istisna tutarlarını artırdıklarını duyurdu. Buna göre vergiden istisna tutulan günlük yemek bedeli 34 liradan 51 liraya, yol yardım bedeli ise 17 liradan 25.50 liraya çıkarıldı.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı inşaat sektörüne iyi gelecek!

Hükümetin ikinci 100 günlük yol haritası belirlendi. İŞKUR aracılığıyla 200 bin kişi özel sektörde istihdam edilecek. Ulaştırmadan enerjiye birçok alanda dev projeler ihaleye çıkacak.

100 Günlük Eylem Planı inşaatçıları sevindirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İkinci 100 Günlük Eylem Planı, Türkiye ekonomisinin ihtiyaç duyduğu yol haritasını ve gelecek dönem projeksiyonunu kararlılıkla ortaya koymaktadır" dedi.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Uzunkavak'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay Hassa'ya yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir'den yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  

Hatay Samandağ'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde özveriyle sürdürdüğü bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmalarının önemli bir ayağı da Samandağ ilçesi oldu.

Hatay Bitişik ve Azgınlık yeni yollarına kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Günlük kiralık evlere anlık takip!

Terör örgütleri, fuhuş ve uyuşturucu çetelerinin hücre evine dönen günlük daireler için yol haritası tamamlandı. Maliye’nin takip kayıtları anında Emniyet’e düşecek, muhtarların da desteğiyle kiracı bilgilerini gizleyen cezalandırılacak.

Hatay'da 6 kilometrelik yol asfaltla kaplanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Savaş'ın öncülük ettiği il genelindeki yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme seferberliği kapsamında özverili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

hatay azgınlık yol çalışmaları Haberi

hatay azgınlık yol çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz’ sözünden hareketle yola çıkan HBB, il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün daha fazla yükselten çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bitişik Mahallesi’nde 11, Azganlık Mahallesi’nde ise 5 yaylayı birbirine bağlayan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiren ekipler, yeni ve güvenli yolları yapılan açılış töreni ile halkın hizmetine sundu.


Gerçekleşen açılış törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Bursa İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Gedik, CHP Hatay il Başkan Yardımcısı Cemal Yalçın, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP İskenderun İlçe Örgütü, CHP İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları Yönetimi, Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç, Bitişik Yayla...