02 / 05 / 2024

Hatay Bitişik ve Azgınlık yeni yollarına kavuştu!

Hatay Bitişik ve Azgınlık yeni yollarına kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.




Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz’ sözünden hareketle yola çıkan HBB, il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün daha fazla yükselten çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bitişik Mahallesi’nde 11, Azganlık Mahallesi’nde ise 5 yaylayı birbirine bağlayan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiren ekipler, yeni ve güvenli yolları yapılan açılış töreni ile halkın hizmetine sundu.


Gerçekleşen açılış törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Bursa İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Gedik, CHP Hatay il Başkan Yardımcısı Cemal Yalçın, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP İskenderun İlçe Örgütü, CHP İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları Yönetimi, Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç, Bitişik Yayla Sorumlusu Ali Kılınç, İskenderunlular ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön