19 / 05 / 2024

hatay golden city

hatay golden city

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti.

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 7 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmatullah Nazar tarafından kuruldu.

Golden City Awards 2017'de oylama başladı!

Dünya şehircilik ödülleri arasındaki saygın yarışmalardan biri olarak kabul edilen, yerel yönetimlerin şehircilik ve hizmet projeleriyle katıldığı Golden City Awards 2017'de halk oylaması başladı.

Golden City Awards 2017 başvuruları başladı!

Yerel yönetimlerin şehircilik ve hizmet projeleriyle katıldığı Golden City Awards 2017 yarışması için proje başvuruları alınmaya başlandı.

Özkan Golden City'de satışlar başladı!

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti.

Kocaeli kentsel tasarımı Golden City Awards'dan ödül aldı!

Kocaeli Büyükşehir'e "En İyi Akıllı Kent Teknolojisi" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olan Golden City Awards'dan ödül aldı.

Golden City Awards 2016 ödülleri sahiplerini buldu!

Geçtiğimiz gün dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışması olarak karşımıza çıkan ‘Golden City Awards 2016' yarışmanın kazananları belli oldu.

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

Bağcılar, Golden City Awards 2016'da 3 kategoride ödül aldı!

Bağcılar Belediyesi, yarışmada "En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi", "En İyi İletişim Projesi" ve "En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi" kategorilerinde ödüle hak kazandı

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Dünya şehirciliği Türkiye'de konuşulacak!

Dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanının en profesyonel yarışması olan Golden City Awards 2016 yılının Ocak ayında Türkiye'de gerçekleştirilecek. Kazanan şehirde sürpriz organizasyonlar yapılacak.

Hatay Diamond City fiyat listesi!

Hatay Diamond City fiyat listesine göre projedeki dairelerin fiyatları 250 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. 6 blok şeklinde yükselen projede dairelerin alanları 125 metrekareden 345 metrekare arasında değişiyor.

İskenderun Port City Residence teslim tarihi!

Hatay İl'i İskenderun İlçe' sinde yükselen İskenderun Port City Residence projesi toplam 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İskenderun Port City Residence teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Ahm Port City Residence İskenderun' da yükseliyor! Teslimler Haziran 2017' de!

Ahm İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahm Port City Residence projesinde toplam 480 adet daire bulunuyor. Hatay İl'i İskenderun İlçe' sinde yükselen projede daireler Haziran 2017' de teslim edilecek.

hatay golden city Haberi

hatay golden city

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti. 


İşadamı Mehmet Özkan yaptığı açıklamada :"Hatay'da geleceğin yaşam merkezi olarak hazırladığımız Özkan Golden City'de Temelden projeye uygun, depreme dayanıklı C-35 betonu ve TSE Analizli demir kullanılmıştır. Sıva İşlemi iç-dış cephelere makinalar ile çimento esaslı hazır sıva şeklinde uygulanmıştır. 


Duvarlarında Isı Yalıtımlı Blok Bims kullanılmıştır. Dış cephe giydirmesi, 20 yıl garantili oksitlenme yapmayan Alüminyum Kompozit ile kaplanmıştır. Binamızın ön cephesinde dekoratif silikon cephe uygulaması yapılmıştır. 


Krom balkon, krom merpen korkulukların takıldığı binamızda Çocuk parkı ve otoparkta alarmlı güvenlik kamera sistemi bulunmaktadır. Merkezi uydu sistemi olan binamızda Ön cephelerde renkli ısı cam kullanılmıştır.. Dış cephe Izocam marka,...