07 / 05 / 2024

Özkan Golden City'de satışlar başladı!

Özkan Golden City'de satışlar başladı!

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti.



Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti. 


İşadamı Mehmet Özkan yaptığı açıklamada :"Hatay'da geleceğin yaşam merkezi olarak hazırladığımız Özkan Golden City'de Temelden projeye uygun, depreme dayanıklı C-35 betonu ve TSE Analizli demir kullanılmıştır. Sıva İşlemi iç-dış cephelere makinalar ile çimento esaslı hazır sıva şeklinde uygulanmıştır. 


Duvarlarında Isı Yalıtımlı Blok Bims kullanılmıştır. Dış cephe giydirmesi, 20 yıl garantili oksitlenme yapmayan Alüminyum Kompozit ile kaplanmıştır. Binamızın ön cephesinde dekoratif silikon cephe uygulaması yapılmıştır. 


Krom balkon, krom merpen korkulukların takıldığı binamızda Çocuk parkı ve otoparkta alarmlı güvenlik kamera sistemi bulunmaktadır. Merkezi uydu sistemi olan binamızda Ön cephelerde renkli ısı cam kullanılmıştır.. Dış cephe Izocam marka, TAŞ yünü ısı ve ses yalıtımlı mantolama ürünüyle kaplanmıştır. 


Binalarımızda tam otomatik asansörler bulunmakta olup, Teras Park projesiyle, binanın en üst kısmında ailenizle zaman geçirebileceğiniz Antakya'yı izleyebileceğiniz kamelyalar ve çocuk parkı bulunmaktadır. 


A ve B blok çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam etmektedir. Açık otopark Çocuk Parkı, Dairelerimize Sur Çelik kapının parmak izi, tanımlı modeli takılmıştır. Daire girişlerinde Audio'nun renkli görüntülü, şifreli 2000 tane fotoğraf kapasitesi olan ve güvenlik kameralarını izleme özelliği bulunan diyafon sistemi bulunmaktadır. 


Dairelerimizin tamamında girişe uygun olarak, ayrı aynalı sürgülü vestiyer yapılmıştır. Daire girişinden koridorun sonlandığı bölüme kadar sensörlü LED aydınlatmalar ; döşenmişti r. Otel tipi duşa kabin timberland camlı ve duş teknesi Vitra markadır. Banyo seramikleri 30*60 ebatlında granittir. 


Banyo ve VVc'de alüminyum asma tavan bulunmaktadır. Banyo ve Wc 'de Hilton Dolap, gömme klozet mevcuttur. ECA ve Artema marka armatörler kullanılan binamızda Mutfak dolapları Acrylic lüx, Stc frenli sistemdir. 


Mutfak tezgâhı granit olup çift gözlü krom eviye kullanılmıştır. Kullanılan tüm malzemeler ve işçilik 1.sınıftır. Mutfaklarımızda ankastre seti fırın, davlumbaz takılmıştır. 


Mutfaklarımızın tezgâh arası müteahhidin belirlediği cam mozaik dekoratif fayans ile kaplanmıştır. Islak zeminler 60*60 granittir. 


Salonumuzda asma tavan uyumlu LED aydınlatmalı aksesuar bölümlü TV ünitesi yer almaktadır. Günlük yaşam alanlarımızda Flooring marka 33.sınıf testere yüzeyli çizilmez parke bulunmaktadır. 


Dairelerimizde iç oda kapıları Hatay'da İlk Pak PEN marka 25. Yıl garantili kapı ve ahşap renkli PVC sistemleri kullanılmıştır. 


Tavan ve duvar boyaları 1.kalite olup, iç ve dış cephe duvar boyaları silikonlu özel boya ile boyanmıştır. 


Yerden ısıtma sistemi mevcut olan Dairelerimizin tüm odaları antre ve hol dahil dekoratif asma tavandır. 

Aydınlatma sistemimiz yanı başınızda ışık seviyesi ayarlamalı aydınlatma düğmesi bulunmaktadı r. Ebeveyn odasında uydu giriş sistemi bulunmaktadır. Yapımı devam eden 30*8 metrekare olan yarı olimpik yüzme havuzumuzda Ailelere mahsus özel VIP odalarımız olacaktır. 


Vitamin bar, Şok duş odaları ve Kafeterya, Bayan Bölümü'nde ise Buhar odası, Kar odası, Tuz odası, Türk Hamamı, Spining, Sauna, Jacuzi, Hızlı zayıflama bisikleti Fitness Salonu, Soyunma ve Özel Duş Odaları, Uzman Fitness Yüzme Hocalarımızla özel hizmet sunulacaktır. Bay bölümünde de Buhar odası, Kar odası, Tuz odası, Türk Hamamı, Sauna, Spining, Jakuzi, Hızlı zayıflama bisikleti, Fitness Salonu, Soyunma ve Özel Duş Odaları, Uzman Fitness Yüzme Hocalarımızla özel hizmet sunulacaktır. En başta belirttiğim gibi her yönüyle geleceğin yaşam merkezi olan Özkan Golden City'i görmeye herkesi bekliyoruz." dedi. 


Web: http://www.ozkankardesler.com/


Antakya Şaşmaz


Geri Dön