17 / 05 / 2024

hatay ptt il müdürlüğü binası

hatay ptt il müdürlüğü binası

Hatay'da Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü olarak kullanılan tarihi taş binanın merdivenleri çöktün meydana geldi...

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Belen ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay'da inşaat halindeki binadan düşen Suriye uyruklu işçi öldü!

Hatay Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde inşaat halinde olan bir binanın 6. katından düşen Suriye uyruklu işçi yaşamını yitirdi.

TOKİ Hatay Payas'ta 937 konut inşa edecek!

Hatay’ın Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçede bu ay içerisinde 937 dairelik toplu konut temelinin atılacağını söyledi.

Hatay'ın yolları modernize ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Hatay’ın 15 ilçesinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Hatay'da yol yatırımları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay Çekmece'ye yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) il genelinde gerçekleştirdiği kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

TOKİ Hatay İskenderun'da 1. etap çalışmaları başladı!

Hatay’ın İskenderun ilçesi Gültepe Mahallesi üst kısmında yaklaşık 470 dönüm arazi üzerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) tarafından yapılacak konutların 1. etabı için temel açma çalışmaları başladı.

Hatay'ın 15 ilçesine yeni yol yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay'da asfaltsız yol kalmayacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay'ın ulaşım sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir ayrım gözetmeden il genelinde ulaşım sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

hatay ptt il müdürlüğü binası Haberi

hatay ptt il müdürlüğü binası

Hatay'da, PTT şubesi olarak kullanılan tarihi taş binanın merpenleri henüz nedeni bilinmeyen nedenle çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhuriyet Meydanı'nda 1950'den bu yana PTT merkez şube olarak kullanılan binanın girişindeki merpenlerin henüz belirlenmeyen sebeple çökme yaşandı. Çöküntü üzerine görevliler önlem aldı.

Çökme sırasında merpende kimsenin olmaması herhangi bir yaralanmaya yol açmadı.

PTT şubesi yetkilileri, müşterilerin güvenliğini sağlamak için çöken alana şerit çekip vatandaşları da diğer kapıya yönlendirdi.

Merpenin onarılacağı bildirildi.

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri...