10 / 05 / 2024

hatay reyhanlı belediyesi

hatay reyhanlı belediyesi

Hatay'da hasar gören işyerlerinin maddi telafisi ile ilgili olarak işyeri sahiplerine zararları miktarınca ödeme yapılıyor...

Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem oldu! SON DAKİKA! AFAD duyurdu!

Hatay Reyhanlı'da saat 11.32 sıralarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay Hassa'da 25 adet arsa satılıyor! 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi'nde bulunan 25 adet arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Reyhanlı'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Reyhanlı'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Reyhanlı konut projesi...

Hatay Reyhanlı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Reyhanlı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay Reyhanlı için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Reyhanlı'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 2. İcra Dairesi, Hatay ili, Reyhanlı ilçesinde yer alan gayrimenkulleri 11 milyon 250 bin TL'ye satıyor.

Hatay Reyhanlı'ya millet bahçesi müjdesi!

Osmanlı döneminde önemli ticaret ve mesire yeri olarak kullanılan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine millet bahçesi inşa edilecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Türk Kızılayı'ndan Hatay Reyhanlı'da lojistik merkezi yapım işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Hatay İli, Reyhanlı İlçesi, İbrahimpaşa Mahallesi'nde lojistik merkezi yapım işi ihale ediyor. 

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Hatay Reyhanlı projesinde yer alan 33 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Reyhanlı Orta Gelir Grubu TOKİ kuraları 30 Ekim'de çekilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Reyhanlı'da hayata geçirdiği orta gelir grubu projesindeki 80 adet konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Reyhanlı Alt Gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Hatay Reyhanlı Alt Gelir Grubu'nda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Projede 300 adet konut bulunuyor.

hatay reyhanlı belediyesi Haberi

hatay reyhanlı belediyesi
Hatay'da zarar gören ev ve işyerlerinin hasarları tespit edildikten sonra yaklaşık 200 işyeri sahibine ödeme yapıldığı bildirildi. İlçede hasar gören ev ve işyerlerinin tadilat çalışmalarına devam ediliyor. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi onarım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek: "Sorunları en hızlı şekilde çözmeye gayret ediyoruz."...