02 / 05 / 2024

Hatay turizm inşaat ve sanayi

Hatay turizm inşaat ve sanayi

HÜRRİYET gazetesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak 4-5 Mayıs’ta ‘Hatay’ı keşfetmeye’ gidiyor. Hatay adına a'dan z'ye konuşulacak organizasyona birçok yazar katılacak

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Temuçin Ünalp ve Kutay Ünalp ortaklığında kuruldu.

Hatay'da inşaat halindeki binadan düşen Suriye uyruklu işçi öldü!

Hatay Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde inşaat halinde olan bir binanın 6. katından düşen Suriye uyruklu işçi yaşamını yitirdi.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Hatay'da inşaat iskelesi çöktü! 2 işçi yaralandı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatın iskelesinin çökmesi sonucunda inşaatta çalışan 2 işçi yaralandı.

Utopya Turizm İnşaat kar payı dağıtmayacak!

Utopya Turizm İnşaat'ın 2019 yılını, VUK bilançosu ve UFRS bilançosuna göre zarar ile kapatması dolayısı ile 2019 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 14 Ocak'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Cengiz Aksoyer, Utopya Turizm İnşaat'tan ayrıldı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Aksoyer istifa ederek görevinden ayrıldı. Aksoyer'in koltuğuna Elvan Altuntaş oturdu...

Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. kayıtlı sermaye tavanı artırımı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak.

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtımı yapacak mı?

Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

Hatay'da inşaatın istinat duvarı çöktü! 1 ölü, 2 yaralı!

Hatay'ın Defne ilçesindeki kolej inşaatı sırasında istinat duvarı çöktü. Olay sonucunda 1 işçi hayatını kaybederken, 2 işçide yaralandı.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta!

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta gerçekleştirilen.İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Alakuş, Birçok siyasinin, iş adamının yanı sıra inşaat malzemeleri, inşaat makineleri, emlakçıları, büyük iş makineleri ve gayrimenkulcüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hatay turizm inşaat ve sanayi Haberi

Hatay turizm inşaat ve sanayi

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin (TÜRSAB) ortaklaşa düzenlediği organizasyona Hürriyet gazetesinden bir çok yazar da katılıyor.


Binlerce yıllık tarihe sahip olan, bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Hatay, tüm bunların yanında mutfak kültürü ile de ön plana çıkıyor. Ayrıca Hatay’da turizm, inşaat ve sanayi alanları başta olmak üzere bir çok yatırım fırsatı da bulunuyor.


Hatay’ın tarihi, kültürü ve yemekleriye çok farklı konumda olduğuna dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Hatay’ın sahip olduğu değerlerin gün yüzüne çıkarılması, değerlendirilmesi ve şehrin hem ulusal hem de uluslararası mecralarda hak ettiği saygınlığa ulaşması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalara teşvikler ve olanaklar sunduklarını ifade...