18 / 05 / 2024

Hatay Uzunbay Mahallesi imar çalışmaları

Hatay Uzunbay Mahallesi imar çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, 13 Mart Pazar günü Uzunbağ Mahallesi'ne giderek yöre sakinleriyle bir araya geldi.

Payas Belediyesi, Hatay'da 7 arsa satıyor! 144 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay İli Payas Belediye Başkanlığı, Hatay Payas Karşı Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Hatay'da inşaat halindeki binadan düşen Suriye uyruklu işçi öldü!

Hatay Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde inşaat halinde olan bir binanın 6. katından düşen Suriye uyruklu işçi yaşamını yitirdi.

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hatay Yayladağ'a 74 yeni konut müjdesi!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 17 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

TOKİ Hatay Altınözü Karsu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu Mahallesi projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Hatay Altınözü Karsu alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Hatay Uzunbay Mahallesi imar çalışmaları Haberi

Hatay Uzunbay Mahallesi imar çalışmaları

Uzunbağ Mahallesi'nde halkla bir araya gelen ve  birer konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Uzunbağ Mahallesi'nde çok önceden yapılmış imar uygulamaları ile ilgili bir dava süreci yaşandığını, mahkeme kararıyla da imar planı iptali yaşandığını ifade ederek, Çay'ın böldüğü batı tarafı Turizm bölgesi, öbür tarafın ise Büyükşehir Belediyesi'nin alanında olduğunu belirttiler.


Büyükşehir Belediyesi alanında bulunan kısımla ilgili çalışma başlatıldığı, Turizm bölgesinde kalan kısımla ilgili de Samandağ Belediyesi'nin bir çalışma başlattığı dile getirildi


Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in açıklamalarına göre, Bakanlıkla ilgili yazışmalar yapılırken, Büyükşehir ve Samandağ Belediyesi de eş zamanlı olarak planları düzenleyip yeni bir imar planı oluşturmak üzere hummalı bir çalışma başlattı. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Uzunbağ halkının mağdur olmaması için çalıştıklarını...