17 / 07 / 2024

Hatayda 16 derslikli özel eğitim merkezinin protokolü imzalandı

Hatayda 16 derslikli özel eğitim merkezinin protokolü imzalandı

Hayırsever işadamı Mehmet Dönmez'in Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaptıracağı 16 derslikli özel eğitim merkezinin protokolü imzalandı

TOKİ Boyabat'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop ilinin Boyabat ilçesinde 16 derslikli okul hayata geçirecek.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 15 Nisan'da!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa'ya 2 yeni okul!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Hatayda 16 derslikli özel eğitim merkezinin protokolü imzalandı Haberi

Hatayda 16 derslikli özel eğitim merkezinin protokolü imzalandı

Hatay'da işadamı Mehmet Dönmez tarafından İskenderun ilçesinde yaptırılacak 16 derslikli 190 öğrenci kapasiteli özel eğitim merkezinin protokolü törenle imzalandı. Hatay Valisi Ercan Topaca, Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu'ndaki törende, özel mesleki eğitim merkezleriyle ilgili ciddi açığın olduğunu söyledi. Vali Topaca, okulun bir yıl içinde hizmete açılmasının planlandığını söyledi. 


500 BİN ÖĞRENCİ 

Dönmez'in yaptıracağı okulun 5 bin metrekare alan üzerine inşa edileceğini anlatan Topaca, "Eğitim alanı sadece devletin omuzlayacağı bir yük değil. İlimizde 360 bin öğrencimiz var. Buna ilave şu an 125 bin civarında Suriye'den gelen mültecilerin çocukları da var. O çocukların da elimizden geldiğince eğitimlerini üstleniyoruz. Bunları topladığımız zaman kentte ilkokul, ortaokul ve lise çağında 500 binden fazla öğrenci oluyor" dedi. Türk vatandaşları olarak öğrencilerin derslik anlamında herhangi bir sıkıntısı olmadığını...