07 / 05 / 2024

HATSU saraykent mahallesinde alt yapı çalışması yapıyor

HATSU saraykent mahallesinde alt yapı çalışması yapıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya'ya bağlı Saraykent Mahallesi'nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Bursa Demetevler mahallesinde yıkım tedirginliği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde, yeni imar yapılanması gündeme geldi. Bölgede vatandaşların evlerinin yıkılacağı söyleniyor.

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Saraykent ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Bozdağ, Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Yozgat Saraykent TOKİ başvuruları başlıyor!

Yozgat Saraykent TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede en düşük konut bedeli 125 bin 824 TL olarak belirlendi.

TOKİ Saraykent son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Saraykent projesinde yer alan 27 adet konut başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Yozgat Saraykent başvuruları!

TOKİ Yozgat Saraykent projesinde yer alan 27 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Saraykent son teslim tarihi!

TOKİ'nin Yozgat Saraykent'te hayata geçirdiği projedeki konutlar için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

HATSU saraykent mahallesinde alt yapı çalışması yapıyor Haberi

HATSU saraykent mahallesinde alt yapı çalışması yapıyor

Kanalizasyonsuz mahalle ve sokak kalmayacak parolasıyla kent genelinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, Saraykent'e 200'lük borularla 100 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini aktararak, tıkalı olan kanalizasyon hatlarının da yürütülen özverili bir çalışmayla temizlendiğini kaydetti. 


Kanal atıklarının oluşturduğu kötü kokuların ve çevre kirliliğinin önüne geçerek vatandaşları rahata kavuşturmak için çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğine dikkat çeken HATSU yetkilileri, kanalizasyon dışında arıtma tesisi, yağmursuyu ve içmesuyu şebekesi çalışmalarının vatandaşların sesine kulak vererek son sürat devam ettiğini vurguladı. 


İdare, kanal hattı çalışmasında 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını bildirdi. 


Samandağ...