19 / 05 / 2024

hattat holding çerkezköy tesis

hattat holding çerkezköy tesis

Enerji sektörünün hızlı büyüyen oyuncusu Hattat Holding, Çin’de başta nükleer olmak üzere enerji santralleri konusunda alanının iddialı grubu ‘Harbin Electric’le el sıkıştı.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsalara ait değerleme raporunu yayımladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin toplantısında imar konuşuldu!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı toplantısının ilk oturumu Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda imar planları görüşüldü.

Çerkezköy meydanı genişletiliyor!

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen meydan genişletme çalışmaları kapsamında, Merkez Osmanlı Camii’nin duvarlarının yıkılıp, meydana dahil edilmesine ilişkin vatandaşların talebine Vahap Akay’ın ’hazır’ olduğunu belirtti.

Tekirdağ Çerkezköy Tapu Müdürlüğü'nde çalışmalar denetlendi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Tapu Müdürlüğüne habersiz giderek çalışmaları denetledi. Kaymakam Kubilay, habersiz denetimleri kapsamında Tapu Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Conti, Çerkezköy'de büyük bir fabrika kuruyor!

Elektrikli ev aletleri markası Conti, ithalata ek vergi gelince üretimi içeride yapma kararı aldı. Çerkezköy’de büyük bir fabrika kuruyor.

Martı GYO, Çerkezköy'deki arsasını satacak!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan arsası üzerine kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı inşaat modeli geliştirilmesine karar verdi.

Çerkezköy'de taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapılan Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası T aşkın Koruma İnşaatı'nın temel atma töreni geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Çerkezköy Huzurevi binası ne olacak?

Çerkezköy Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ilk oturumunun sona ermesinin ardından Çerkezköy’ün kanayan yarası haline gelen ve yaklaşık 20 yıldır sonuç alınamayan 970 ada 1 parselde bulunan Huzurevi binasının akıbeti görüşüldü

Çerkezköy OSB yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için yatırım yapıyor!

Siyasilerden ‘bir süre daha’ umudunu kesen sanayici, maliyetleri indirmek için kendi başının çaresine bakıyor. Çerkezköy OSB’nin yönetimi, ‘elektrik, buhar ve atık bertaraf maliyetlerini düşürmek, su ihtiyacını karşılamak için kendi yatırımını yapıyor.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsası için inşaat şirketleriyle görüşecek!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tekirdağ Çerkezköy'deki konut inşası için inşaat şirketleriyle görüşme bilgilerini yayınladı.

hattat holding çerkezköy tesis Haberi

hattat holding çerkezköy tesis


Çerkezköy’de ilk etapta 250 milyon dolarlık yatırımla kurulacak tesiste kömür, hidroelektrik, rüzgar, doğalgaz, ve nükleer elektrik üretim santrallerinin ihtiyacı olan kazan, türbin ve jeneratörler üretilecek. 2 yılda tamamlanması planlanan bu fabrika 2000 kişiye istihdam sağlayacak.

İkinci bölge teşviğinden yararlanacak olan bu yatırımla şu anda yüzde 75 dışa bağımlı olan santral kurulum işinde Türkiye’de yapılacak üretimle yerlilik oranının yüzde 25’lerden yukarı çekilmesi, bunun da cari açığı azaltması planlanıyor. Çin’de alanının en büyük oyuncusu ise burada yaptığı üretimle Avrupa pazarlarında da boy göstermeye hazırlanıyor. 

Taraflar arasında yapılan anlaşmanın imza töreni önceki gece işadamı Mehmet Hattat’ın Yeniköy’deki yalısında yapıldı. İmza törenine Çinli Harbin Electric’in grup başkanları ile iki şirketin tepe yöneticileri katıldı. Türkiye’de nükleer santral konusunda Hattat Holding ile ortak hareket edeceklerini belirten Harbin...