13 / 05 / 2024

Hattat holding Pearl Of İstanbul projesi

Hattat holding Pearl Of İstanbul projesi

Büyükçekmece’de İBB’ye 11 arsa bağışlayan Mehmet Hattat, aynı ilçede daha önce faaliyete geçiremediği dev bir proje için de düğmeye bastı. Hattat, inşaata başlamak için 5 Nisan’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yaptı.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Hattat Holding’e ait Maslak’ta konumlanan ve inşaatı yarım kalan Diamond of İstanbul projesi, Kazakistan'da faaliyette bulunan RAMS Global tarafından tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Diamond of İstanbul projesinin yeni imar planına CHP'den tepki!

CHP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı Hattat Holding’in imara uygun olmaması gerekçesi ile mühürlenerek yarım kalan Maslak’taki gökdelen projesinin önünü açan imar planlarına itiraz edeceğini duyurdu...

Polat Holding'den yurt dışı atağı!

Macaristan'ı Avrupa'da bir üs olarak ele alan Polat Holding, yeni yatırımı Duna Pearl ile şehrin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Konut, otel ve mağazalardan oluşan Duna Pearl'in 60 milyon euro'luk yatırımla Nisan 2022'de tamamlanması planlanıyor. 

Polat Holding ilk yurt dışı projesini Macaristan'da yapıyor!

Polat Holding, ilk yurt dışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'da hayata geçiriyor. Proje 60 milyon euro yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Hattat Holding'in Amasra projesini ÇED raporu durdurdu!

Amasra halkının yıllardır sürdürdüğü mücadele sayesinde Hattat Enerji, maden çalışmalarına 3 ay ara verdi. 850 çalışan ise ücretsiz izne gönderildi.

Pearl of İstanbul projesi 2017'ye kaldı!

Hattat Holding'in Kumburgaz sahiline yapacağı dev projesi Pearl of İstanbul, 2017 yılına kaldı. Denizi doldurularak yapılacak olan projede son durum...

Büyükçekmece Güzelce'ye yeni cami yapılacak!

Hattat Holding ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan şüpheli protokol kapsamında İBB’ye devredilen Büyükçekmece Güzelce’deki Kadir Topbaş’ın villarının arkasında yer alan arazilerden birine cami yapılacak.

Hattat'ın İBB'ye bağışladığı 18 arsa meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Hattat Holding'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağışladığı arsaları meclis gündemine taşıdı. Sorularını Başbakan Davutoğlu'na ileten Yarkadaş bağışlanan arsaların konumuna değindi..

Hattat holding Pearl Of İstanbul projesi Haberi

Hattat holding Pearl Of İstanbul projesi

Büyükçekmece’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 11 arsa bağışlayan Hema Endüstri A.Ş’nin sahibi Mehmet Hattat yine aynı ilçedeki yeni projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvurdu. Yarım kalan projesinden de büyük olan “Pearl Of İstanbul Projesi” kapsamında bin 730 adet rezidans ve 390 oda kapasiteli otel planlanıyor.


 


Hattat Holding sahibi Mehmet Hattat Maslak’ta yarım kalan projesi Diamond of İstanbul için aldığı onayın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yeni bir proje için 5 Nisan’da başvuruda bulundu. Hattat’ın sahibi olduğu HEMA Endüstri A.Ş tarafından yapılan proje Maslak’taki projesi için bağışladığı 11 arsayla aynı ilçede yer alıyor.


Hattat, Diamond of İstanbul projesi için harekete...