06 / 05 / 2024

Hava taksi projesi

Hava taksi projesi

İlk olarak İstanbul'da planlanan hava taksi denemeleri 2015'te başlayacak gibi. Helikopterlerle Kısıklı ve Kadıköy'de helikopter pistleri yapıldı. Bu iki heliportlardan havalanan taksi helikopterler insanlara hizmet verecek.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Taksiciler odasından İBB'ye tepki! Yüzde 50 zam istemişlerdi, alınan kararla şoke oldular!

İstanbul'da taksi şikayetlerinin artması üzerine uzun zamandır gündeme getirilen yeni taksi projesi bugün kabul edildi. Karara tepki gösteren İTEO Başkanı Eyüp Aksu, kararın hukuki olmadığını ve  itiraz edeceklerini belirtti.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

Hava Kent Sancaktepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hava Kent Sancaktepe projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Hava Kent Sancaktepe projesinde kaç konut yer alacak? Hava Kent Sancaktepe Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Hava Kent Sancaktepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hava Kent Sancaktepe konum!

Hava Kent Sancaktepe projesi ön satışa sunuldu. Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi ve proje detayları...

Hava Kent Sancaktepe ortaklık toplamaya başladı! Yeni Proje!

Hava Kent tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Hava Kent Sancaktepe Projesi ön talep topluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 650 bin TL'den başlıyor.

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, Sancaktepe projesi için düğmeye bastı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Hava Kent Taşoluk'ta teslimler 2021'de!

İstanbul Havalimanı’na en yakın konut projesi olan Hava Kent’te teslimler 2021’in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk’ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Hava taksi projesi Haberi

Hava taksi projesi


Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3, Üsküdar-Şişli 4, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.  AA muhabirinin İSPARK'dan aldığı bilgiye göre, Heliport Projesi, İstanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde helikopterlerin iniş ve kalkışları için alternatif bir çözüm olarak kullanılan heliport, yalnızca ulaşımda değil pek çok farklı alanda İstanbul için önemli değerler üretiyor.  Kadıköy ve Üsküdar Kısıklı'da, içlerinde yolcu bekleme salonlarının da bulunduğu modern pistlerle hizmet veren İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına Sütlüce, Şişli ve Yenikapı pistleri için kolları sıvadı. İmar plan tadilatları devam eden noktaların 2015 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 


Kadıköy Heliportu'na 1000'e yakın iniş gerçekleşti:  İSPARK tarafından hizmete alınan Kadıköy Heliportu trafiğin izlenmesinden hasta ve organ nakillerine, yerli ve yabancı turistlerin hava turlarından şehirlerarası yolcu...