06 / 05 / 2024

Hava ulaşımı sefer iptali

Hava ulaşımı sefer iptali

Van' da etkili olan kar yağışı nedeni ile İstanbul - Van seferini yapan Anadolu Jet' in TK 7202 sefer sayılı yolcu uçağı, Muş Havaalanına indi.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Hava ulaşımında 38 projeye 454,7 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl hava yolu ulaştırması için 454 milyon 709 bin lira harcanacak.

İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları!

İstanbul Havalimanı'nda dün ilk sefer Ankara'ya gerçekleşti. 29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'na ulaşımın nasıl olacağı ise en merak edilen konu. İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları... 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli!

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul'da deniz ve hava ulaşımında birçok sefer iptal edildi. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Toz bulutu hava ulaşımını engelledi!

Hava ulaşımına toz bulutu engeli. İstanbul-Mardin seferini yapan Anadolu Jet uçağı, bölgede etkili olan toz bulutunu nedeniyle Şanlıurfa'ya indi.Yolcuların, kara yoluyla Mardin'e gideceği öğrenildi

Hava ulaşımına toz bulutu engeli!

Hava ulaşımına toz bulutu engeli. İstanbul-Mardin seferini yapan Anadolu Jet uçağı, bölgede etkili olan toz bulutunu nedeniyle Şanlıurfa'ya indi.Yolcuların, kara yoluyla Mardin'e gideceği öğrenildi.

Şanlıurfa'da ulaşım yeni hatlarla rahatlayacak!

Belediyeden yapılan açıklamada kent merkezini uzak olan bir çok bölgeye belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanacağı bildirildi. Yeni ulaşım hat numaraları ve sefer saatleri haberimizin içinde yer alıyor...

Ulaşım ana planı nedir?

Şehir ve yakın çevresinin ulaşım sistemini, ulaşım ağını, standart ve kapasiteleri ile ulaşımın türlere dağılımını, kara, deniz ve hava ulaşımı ve bu ulaşım türlerinin birbirleriyle entegrasyonu gösteren ulaşım ana planı nedir?

İzmir'de hava ulaşımına sis engeli!

Anadolu Ajansı'ndan alınan bilgiye göre İzmir'de hava ulaşımını sis engeli vurdu. İzmir'de 2 gündür sabah ve akşam saatlerinde yoğunlaşan sis, hava ulaşımında aksamalara yol açıyor...

Hava ulaşımı sefer iptali Haberi

Hava ulaşımı sefer iptali

Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle İstanbul-Van seferini yapan AnadoluJet'in TK 7202 sefer sayılı yolcu uçağı, Muş Havaalanına indi.


Kentte öğlen saatlerinden itibaren başlayan yoğun  kar yağışı ve sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.Kar yağışı ve sis nedeniyle görüş mesafesinin azaldığı kentte, AnadoluJet'in İstanbul-Van seferini yapan TK 7202 sefer sayılı yolcu uçağı, Muş Havaalanına iniş yapmak zorunda kaldı.


Uçağın Muş Havaalanına inmesinin ardından bazı yolcular bekleyişlerini sürdürürken, bazıları da karayoluyla  Van'a gelmeyi tercih etti. 


Yolculardan Ahmet Soydan, uçağın kalkış saatini bilmediği için Muş merkeze gideceğini, oradan da otobüsle Van'a hareket edeceğini söyledi.


Bu arada, yolcular arasında bulunan ve hipertansiyon hastası olduğu belirtilen Taliha Salgın'ın uçakta fenalaşması üzerine sağlık görevlileri tarafından Muş Havaalanında ilk müdahalesi yapıldı.


Salgın, ambulansla Muş Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 


Uçak seferleri...