28 / 07 / 2024

Havaalanlarındaki otellere denetim

Havaalanlarındaki otellere denetim

Havaalanlanndaki sıhhi iş yerleri havaalanı işletmecisince, buralar kamu-özel iş birliği projelerinde ise DHMİ tarafından yılda en az 1 kez denetlenerek, toplum ve çevre sağlığı açısından zararlı olanların faaliyeti hemen durdurulacak..

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

İdealist GYO 2021 yılı için Karar Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İdealist GYO, şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Deniz GYO 2021 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Kiler GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Yeni Gimat GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik     A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Kiler GYO 2020 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesi hususu Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Doğuş GYO 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Doğuş GYO 'nun 2020 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verdi. 

İntema İnşaat 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verild

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim'in bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Halk GYO 2020, 2021 ve 2022 yılları için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Halk GYO'nun 2020, 2021 ve 2022 yılları için hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Havaalanlarındaki otellere denetim Haberi

Havaalanlarındaki otellere denetim

Yeni Birlik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Havaalanlarında faaliyet gösteren otel, mağaza, otopark, depo, antrepo gibi sıhhi iş yerlerinin denetimi ve aykırılıklar halinde uygulanacak yaptırımlara ilişkin düzenlemeye gidildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından haznlanan “Sivil Hava Ulaşımına Açık Havaalanlarında Yer Alan Terminaller ile Sıhhi İşyerleri İçin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik”, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yönetmelik, sivil hava ulaşanına açık havaalanları kapsamındaki terminallerle sıhhi iş yerlerine verilecek iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin usul ve esasları düzenliyor.

Buna göre, terminal işletme ruhsatı verildiği tarihten itibaren 1 yıl geçerli olacak. Her yıl, ruhsat sahibinin Genel Müdürlüğe başvurarak temdit işlemi yaptırması ve hizmet tarifesinde belirtilen temdit ücretini yatırması gerekecek.

Terminal işletme ruhsatı dışındaki sıhhi iş yeri açma ve çalışma ruhsatlan, iptal edilmediği sürece...