27 / 05 / 2024

havalanına sevk

havalanına sevk

İstanbul'da NATO boru hattından yakıt çalarak piyasaya sürdükleri öne sürülen 37 kişi gözaltına alındı

Olacağı buydu!  Artık bu halde satan da var! Görenler gözlerine inanamadı

Yükselen fiyatlar herşeyi olduğu gibi süt ve süt ürünlerini de vurdu ve bu hadise marketleri farklı çözüm yollarına sevk etti. Bu gün Migros'ta çekildiği iddia edilen görüntüler insanları şoke etti.

Yüzlerce konteyner Türkiye'ye yönlendirildi! Görenler gözlerine inanamadı

Rusya Ukrayna savaşı Karadeniz'deki ticaret trafiğinde rotanın Türkiye'ye dönmesine neden oldu. Savaş yüzünden limanları kapanan Ukrayna'ya gitmesi gereken içi mal dolu konteynerler Tekirdağ Asyaport Limanı'na sevk ediliyor.

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Vebitcoin soruşturmasında yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi!

Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi. 

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İzmir depreminde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan 6 şüphelinin adliyeye sevk edilmesine karar verildi. 

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

İzmir'de yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İzmir'deki depremde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan aralarında müteahhitlerin de olduğu 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Çanakkale'de arazi kavgasında gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi!

Çanakkale Ezine'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga sonucunda yakalanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Eyüpsultan çukura kazasında müteahhit adliyeye sevk edildi!

Eyüpsultan'da 9 yaşındaki çocuğun, inşaat alanındaki çukura düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi...

Mimar çifte ölüm tehdidiyle yağma iddiasına 4 gözaltı!

Samsun'da mimar çifti ölümle tehdit ederek 15 bin TL'lerini aldıkları öne sürülen şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı..

İstanbul Havalimanı’na dev sevkiyat!

THY’nin Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınma işlemleri hızla devam ediyor. THY, bazı birimlerine ait teçhizat, malzeme ve makinelerini dün 35 TIR’lık konvoyla sevk etti.

Amazon 5 milyar dolarlık merkez kuracak!

Online perakende devi Amazon, 5 milyar dolar maliyetle ikinci bir merkez inşa edecek. Şirket merkezin uluslararası havalanına maksimum 45 dakika uzaklıkla bulunması istediğini söyledi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

havalanına sevk Haberi

havalanına sevk

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Sabiha Gökçen ve Atatürk havalimanlarına da yakıt sevk eden NATO boru hattını Sultanbeyli ile Çatalca arasında 8 ayrı noktadan delerek jet yakıtı çaldıkları belirlenen bir suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu, eş zamanlı olarak 50 ayrı adrese düzenlenen ve suç örgütü elebaşıları olduğu öne sürülen Fikret A. (48) ile Hasan Tahsin S'nin de (51) aralarında bulunduğu 37 kişi gözaltına alındı. 

     

Şüphelilerin NATO boru hattından çaldıkları jet yakıtını, 10 numara motor yağı ile kalınlaştırarak mazot haline getirdikleri ve bu yakıtı kamyon, tır ve otobüslere piyasa değerinin altında sattıkları belirlendi. 

     

Operasyonda, yakıt satışında kullanılan ve başka iş yerlerine kayıtlı 20 POS makinesi ele geçirildi. 

 ...