20 / 05 / 2024

havalı istanbul turu

havalı istanbul turu

Antonina Turizm, kültür turlarının akılda kalmasını sağlamak amacıyla yurtiçinde ve yurtdışında helikopter kullanmaya başladı. İstanbul’un pek çok noktasının gezdirildiği ‘Havalı İstanbul’ turuna ilgi oldukça fazla.

13 karede nostaljik İstanbul turu!

BYEGM, resmi instagram hesabında İstanbul'un nostaljik fotoğraflarını yayınladı. Görenleri şaşırtan fotoğrafları sizler için derledik. İşte 13 karede nostaljik İstanbul turu...

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi!

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi. Geçmişten geleceğe tüm Ankaralıların kalbinde yer edinen Atakule’nin, bir ay süre ile yayında kalan "Dünya Turu" hediyeli anketi son buldu.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

Atakule Dünya Turu hediyeli kampanyası için son tarih 7 Aralık!

“Kule Size Emanet” sloganı ile başlatılan Dünya Turu kampanyasında şansı yakalamak için son iki hafta. Tur, kazanan şanslının yanına alacağı bir kişi ile birlikte gerçekleştirilecek.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Türkiye İMSAD Anadolu Turu ilk toplantısı Gaziantep'te yapıldı!

Anadolu Turu’na Gaziantep’ten başlayan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (İMSAD) Başkan Vekili Fethi Hinginar, “İnşaat sektörüne ve ülkemiz ekonomisine yaptığımız katkıyı artırmayı hedefliyoruz” dedi..

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Atakule Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı!

Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.Geçmişten geleceğe tüm Ankara’lıların kalbinde yer edinmiş Atakule, bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor.

havalı istanbul turu Haberi

havalı istanbul turu

Antonina Turizm, kültür turlarını ‘ilginç’ hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle Transsibirya, İpek Yolu treni, Transkanada ve Binbir Gece Treni tur organizasyonlarıyla da ünlenen firmanın tren turları da ayrı bir uzmanlık alanları.


Aynı zamanda İstanbul’un ilk helikopter kültür turu olan ‘Havalı İstanbul’, şehrin tarihi ve kültürel pek çok noktasının kuşbakışı görülmesini sağlıyor. Bir saat süren turdan önce İstanbul’un tarihi mekanları, kentleşme süreci, yapılaşma gibi konularda bir de seminer veriliyor. Uzman rehber tur boyunca da bilgilendirmelerine devam ediyor.

Tur, Maslak kuleleri, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı, Yoros Kalesi, emirgan, Arnavutköy, Kandilli Askeri Lisesi, Rumeli Hisarı, Anadolu Hisarı, Beylerbeyi Sarayı, Kız Kulesi, Selimiye Kışlası, Haydarpaşa Tren İstasyonu, Bulgar Kilisesi, Fener Patrikhanesi, Galata Kulesi, Taksim Meydanı, Dolmabahçe Sarayı, Ayasofya Müzesi, Hipodrom, Beyazıt Kulesi, Fatih...