16 / 05 / 2024

havalimanı elektrik işleri anel

havalimanı elektrik işleri anel

Yüzde 100 Türk sermayeli mühendislik şirketi Anel, Abu Dhabi Havalimanı'nın elektrik altyapısı için Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Mashreq Bank ile finansman pakedi imzaladı...

Dışişleri Bakanlığı temsilcilik gayrimenkulleri için ne kadar kira ödüyor?

Dışişleri Bakanlığı’nın yurt dışı temsilcileri için ödediği kira bedellerinin toplamı 5 senede yaklaşık 3 kat yükseldi. Dışişleri Bakanlığı’nın yurt dışındaki temsilcilikler için kullandığı gayrimenkullere ödediği kira bedeli 2020'nin sonu itibariyle 305 milyon Türk Lirası'na yükseldi. 

İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu İBB dosyalarında hangi araziler var?

İBB tarafından satın alınan birçok gayrimenkul için müfettişler incelemelerde bulundu. Araştırma devam ederken İçişleri Bakanlığı dosyaları aldı. Peki o dosyalar neler?

ABD Dışişleri'nden Grönland'ın satın alınmasına ilişkin açıklama!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken tarafından Grönland'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Buna göre, Washington, Grönland'ı satın almayacak.

Pandemi nedeniyle işleri bozulan esnafa kira müjdesi!

Koronavirüs salgını nedeniyle işleri bozulan esnaflar için kira sözleşmelerinde yeni düzenleme yapılacak. Yeni düzenlemede kapanma döneminde esnaf iş yeri sahiplerine kira ödemeyecek.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'in tahliye ve yıkım kararlarına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Filistinlilere yönelik politikalarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Bakanlık, İsrail'in Filistinlilere yönelik aldığı tahliye, yıkım ve müsadere kararlarına tepki gösterdi. 

HEAŞ'tan Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelere kira yardımı!

 Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelerin 2021-2022 yıllarına ait kira bedellerinde yüzde 50 indirim yapıp ötelenmiş 2020 yılı için 9 aylık kira borçları da sildi.

İnşaat işleri vergi kesintisi oranı yükseltildi!

Yıllara yaygın inşaat işleri vergi kesintisi oranı 2021'de artırıldı. İnşaat ve taahhüt işi yapanlardan kesilen vergi stopaj oranı yüzde 3’den yüzde 5’e yükseltildi. 

Yasaklar ne zaman bitiyor?  İçişleri Bakanlığı'ndan bu hafta sonu için son dakika açıklaması!

İçişleri Bakanlığı'ndan hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı hakkında açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri duyurulurken marketlerin, bakkalların, kasapların ve manavların çalışma saatleri de vatandaşlar ile paylaşıldı...

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

İBB'nin Sancaktepe'deki arazi satışı araştırmasını İçişleri Bakanlığı devraldı!

İBB yönetimi, AKP dönemindeki 41.2 milyon TL'lik arazi satışında kamu zararını araştırıyordu. Dosyayı İçişleri Bakanlığı devraldı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktığı için soruşturma açıldığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

havalimanı elektrik işleri anel Haberi

havalimanı elektrik işleri anel


Yüzde 100 Türk sermayeli mühendislik şirketi Anel, Körfez bölgesinde edindiği tecrübe ve güvenilirliği neticesinde, herhangi bir Türk bankasının kontr garantisine ihtiyaç duyulmaksızın, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Mashreq Bank ile 106 Milyon Dolarlık (AED 392 Mn) finansman paketi imzaladı.


Mashreq Bank tarafından Anel’e sağlanan 106 milyon dolar tutarındaki finansman paketinin imza töreni, Anel Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan ve Mashreq Bank yetkililerinin katılımıyla Dubai’de gerçekleşti. 

Elektrik altyapısı Türk mühendislik şirketi Anel tarafından gerçekleştirilen ve yakın zamanda hizmete açılması beklenen Katar Yeni Doha Uluslararası Havalimanı da geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı.


2013 yılında üstlendiği ve devam etmekte olan projeleriyle birlikte iş hacmi yaklaşık 1,2 Milyar Doları bulan Anel Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan gerek Türkiye’de gerekse yurtdışında aldıkları büyük...