01 / 05 / 2024

havalimanı lokasyon

havalimanı lokasyon

Havalimanları kiralama alanında rekabeti büyüttü. Türkiye’de havaalanı ve yolcu sayısının patlaması, günlük kiralama alanında rekabeti büyüttü. Fiyatlar düşerken, havayolu şirketleriyle işbirliklerine giren markalar da arttı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon!

Toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılan projede toplam 193 daire yer alıyor. Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Ege Yapı Batışehir lokasyon!

Taksitlerin 3.180 TL’den başladığı proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Ege Yapı Batışehir lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Polatyol Yapı tarafından inşa ediliyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem lokasyon bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor.

Eston Şehir Mahallem Evleri lokasyon!

41 blok şeklinde yükselen proje toplam 68 dönüm arsa alanına yayılıyor. Eston Şehir Mahallem Evleri lokasyon bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafe uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Fer Yapı lokasyon!

Ödemelere göre 120 aya varan vade imkanı sağlanan projede daire alanları 37 metrekareden başlıyor. İstwest Fer Yapı lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 64.91 metrekareden başladığı projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Babacan Premium lokasyon bilgileri!

Toplam 1.400 adet daire ve 115 ticari ünitenin bulunduğu proje 2 etap şeklinde tasarlandı. Babacan Premium lokasyon bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon bilgileri!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL başlıyor. Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon bilgileri kapsamında 3. Havalimanına yakın mesafede yükseliyor.

Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon!

İçerisinde ofis ve mağazanın yer adlığı projede 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazası yer alıyor. Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon bilgisi kapsamında 3. Havalimanına yakın mesafede yükseliyor.

Güneşli Luxera Rezidans lokasyon!

Dairelerin akıllı ev sistemiyle tasarlandığı proje toplam 68 adet rezidans daireden meydana geliyor. Güneşli Luxera Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanına 6 kilometre mesafede bulunuyor.

Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayından itibaren yapılması planlanan projede aylık taksitler 1.700 TL'den başlıyor. Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

havalimanı lokasyon Haberi

havalimanı lokasyon

Son yıllarda biribiri ardına açılan havaalanları ve havayolu şirketlerinin sunduğu imkanlar, günlük kiralamanın da giderek hız kazanmasını, rekabetin iyice kızışmasını sağladı. Pazardaki artan oyuncu sayısı ve oluşan rekabet sonrasında fiyatlar avantajlı seviyelere gelirken, firmalar, havayolu şirketleri ve yolcu programlarıyla yaptıkları işbirliği anlaşmaları çerçevesinde yolculara farklı seçenekler de sunuyor. Ayrıca sektörün önemli kurumsal firmaları da, şubeleşme atağıyla buna yardımcı oluyor ve fiyat avantajının yanında yaygın hizmet de veriyor.


Avrupa ortalamasında


Sektör yetkilileri, eskiden kendi araçlarıyla yurt içinde seyahat edenlerin, uygun bilet fiyatları ve havaalanlarının yaygınlaşması sonrasında uçağı tercih etmeye başladığını, bunun de günlük araç kiralama hizmetlerinde canlılık yarattığını belirtiyor. Bu sayede geçtiğimiz yıllarda oldukça yüksek seyreden kiralama fiyatlarının da, bugün itibariyle Avrupa ortalamalarına ulaştığı kaydediliyor.


Fiyatların uygunlaşması ve rekabet, filolara farklı araç seçeneklerinin...