08 / 05 / 2024

havaray geliyor

havaray geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bu bölgenin ulaşımı için raylı sistem müjdesi verdi. Topbaş, Kasımpaşa' dan Mecidiyeköy'e havaray kuruyoruz, sizlere buradan müjdelemek istiyorum dedi...

İzmir'e havaray geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, havaray çalışmalarınına başladıklarını söyledi. Havarayın ilk hattı 2.3 kilometrelik mesafede ESBAŞ ile fuarizmir arasında olacak.

Vadistanbul'un Bulvar etabına özel havaray geliyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul’un ‘Bulvar’ etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının maliyeti ise 14 milyon Euro.

İlk özel havaray Vadistanbul'a geliyor!

Türkiye'nin ilk özel havarayı, Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat'ın girişimleriyle Vadistanbul projesinde hayata geçiriliyor.

İlk özel havaray Vadistanbul ile geliyor!

Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının yatırımlarıyla inşa edilen havaray, tamamlandığında İBB’ye devredilecek.

Vadistanbul Havaray projesi geliyor!

Vadistanbul Havaray projesi, Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak. Proje 750 metre uzunluğunda olacak...

İstanbul'a havaray geliyor!

Yüksek Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Ankara ve İzmir’ de düşünmeli diyerek 15 yıl önce çizdiği projeler şimdi uygulanmaya başlıyor. İstanbul'a havaray geliyor...

Sarıyer Mirgün Mahallesi'ne Finans Teknopark geliyor!

Sarıyer Mirgün Mahallesi'ne Finans Teknopark projesi geliyor. Bakanlar Kurulu tarafından Finans Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak tespit edilen alan için karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Damac Properties son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor!

2002 yılında Dubai'de, lüks özel konutlar, lüks yerleşim merkezleri, oteller, ticaret ve tatil kompleksleri inşa etmek üzere kurulan "Damac Properties" son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor.

Damac Properties son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor!

2002 yılında Dubai'de, lüks özel konutlar, lüks yerleşim merkezleri, oteller, ticaret ve tatil kompleksleri inşa etmek üzere kurulan "Damac Properties" son projelerinin tanıtımı için İstanbul'a geliyor.

Siirt’e 400 yataklı yeni hastane geliyor!

Siirt’e 400 yataklı yeni hastane geliyor. TOKİ tarafından Siirt’e 400 yataklı modern devlet hastanesi inşa edildi. 20 gün içinde yapılan yeni hastaneye taşınma işlemleri tamamlanacak.

TOKİ’den Hendek'e 100 yataklı hastane geliyor!

TOKİ’den Hendek'e 100 yataklı hastane geliyor. Hendek’te D-100 ile TEM Otoyolu arasında kalan bölgede yapımına başlanan 100 yataklı devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor.Hastanenin tam donanımlı ve modern bir yapıya sahip olacağı belirtildi.

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor!

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor. BAĞCILAR Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkısıyla ilçede 343 araçlık üç katlı otopark inşa edecek.Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti.

İstanbul'da havaray, raylı sistem ve teleferik ihaleleri ne zaman?

Üsküdar Libadiye Caddesi ile Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray, Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Raylı Sistem ve Gaziosmanpaşa (Rami) - Eyüp (Yeşilpınar) Teleferik Projesi'nin ihale tarihleri belli oldu. İşte İstanbul'un önemli ulaşım projelerinin ihale günleri..

havaray geliyor Haberi

havaray geliyor

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Beyoğlu - Okmeydanı Tapu Dağıtım Töreni'nde önemli bir çalışmanın müjdesini verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tapu dağıtım töreni için "Okmeydanı için tarihi bir gün yaşıyoruz" dedi.


Topbaş bu bölgenin ulaşımı için raylı sistem müjdesi verdi. Topbaş, Kasımpaşa'dan Mecidiyeköy'e havaray kuruyoruz, sizlere buradan müjdelemek istiyorum" dedi.


Mahmutbey - Mecidiyeköy metrosunda son durum


Topbaş Haliç’teki törenin ardından AK Parti'nin Bağcılar - Güneşli Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı. Topbaş açılıştaki konuşmasında "Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı kardeşim ile hizmete devam ediyoruz. Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosunun temelini 9 Şubat'ta atıyoruz, Bağcılar'a hayırlı olsun" dedi. Topbaş Bağcılar Çarşı Caddesi esnafını ziyaret ederek ilçe gezisini sürdürdü.


İstanbul...