05 / 05 / 2024

havaray libadiye

havaray libadiye

Toplam uzunluğu 47.8 kilometre olarak belirlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı havaray projelerinin güzergahları belli oldu. İstanbul'da toplam 8 havaray projesi hayata geçirilmesi planlanıyor..

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Nora Yapı Libadiye Projesi geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda sayısız konut projesini hayata geçiren Nora İnşaat Üsküdar Libadiye'de yeni proje için düğmeye bastı.

İzmir havaray projesinin detayları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Havaray sisteminin ilk yapılacağı yeri açıkladı. Soyer, Havaray için ilk denemenin yapılacağını söyledi

İzmir'e havaray geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, havaray çalışmalarınına başladıklarını söyledi. Havarayın ilk hattı 2.3 kilometrelik mesafede ESBAŞ ile fuarizmir arasında olacak.

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı neden iptal edildi?

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray projesini neden iptal ettiklerini açıkladı....

Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi'nin iptal edildiğini, yerine metro ve hafif raylı sistemin hayata geçirileceğini açıkladı.

Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlıca'da çöken yol ile Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin ilişkin 5 soru hazırladı..

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 13 Ekim 2017 tarihine kadar askıda kalacak..

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

İstanbul’un ilk havarayı yeniden ihaleye çıkacak!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Alarko Holding'den Havaray ihalesi açıklaması!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı İnşaat, Elektro-Mekanik, İnce İşler ve Araç Alımı ihalesine ilişkin açıklama yaptı.

havaray libadiye Haberi

havaray libadiye

Ulaşım projelerine ağırlık veren ve son dönemde milyarlarca liralık yatırım yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2014-2019 bütçesinin 5 milyar lirasını yine ulaşıma ayırdı. Son dönemde gündeme gelen havaray projeleri de trafiği rahatlatacak yatırımların başında geliyor. Daha önce Üsküdar-Libadiye Caddesi ile Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray projelerinin ilk ihaleleri yapılmıştı.


8 HAVARAY PROJESİ BULUNUYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin henüz etüt aşamasında olan toplam 8 havaray projesi bulunuyor. Bu projelerin toplam uzunluğu 47.8 kilometre. İstanbul'un iki yakası da, havaray projeleriyle havalanacak.


İşte o projeler ve uzunlukları:


Beyoğlu-Şişli Havaray Projesi: 5.8 kilometre

Zincirlikuyu-Sarıyer Havaray Projesi: 4.5 kilometre

4. Levent-Levent Havaray Projesi: 5.5 kilometre

Ataşehir-Ümraniye Havaray Projesi: 10.5 kilometre

Sefaköy-Havaalanı Havaray Projesi: 7.2 kilometre

Maltepe-Başıbüyük Havaray Projesi: 3.6 kilometre

Kartal-D100 Havaray Projesi: 3 kilometre

Sabiha Gökçen Havalimanı-Formula Havaray Projesi: 7.7...