28 / 07 / 2024

havaş Hamburg Havalimanı

havaş Hamburg Havalimanı

Havaş Europe ile Almanya'nın Münih Havalimanı'nda Türk Hava Yolları ve Air Europa ile Hamburg Havalimanı'nda Alitalia ve Brussels Airlines ile Letonya'nın Riga Havalimanı'nda da UTAir Ukraine ile el sıkıştı...

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane hava trafiğini etkileyecek mi?

Emekli Hava Pilot Tümgeneral İrfan Sarp, "İstanbul Atatürk Havalimanı yok edilmemelidir" dedi. Sarp, Atatürk Havalimanı pistleri üzerine hastane yaptırılmasını yanlış bulduğunu belirtti...

CVS Hava Kent'ten İstanbul Havalimanı çevresine yeni projeler!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, İstanbul Havalimanı çevresinde Arnavutköy projesi gibi butik projeler geliştirmeye devam ediyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

3. havalimanı ulaşım ihalesini HAVAŞ-Altur-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesini Altur, TAV Havalimanları Holding şirketi Havaş ve Efe Erboz'a ait Free Turizm AŞ konsorsiyumu kazandı...

THY ve HAVAŞ, İstanbul Yeni Havalimanı için anlaştı!

THY ile TGS'deki ortağı HAVAŞ arasında, İstanbul Yeni Havalimanı için anlaşmaya varıldığı bildirildi...

3. Havalimanı'nda hava sahası çalışmaları başladı!

İstanbul’un yeni havalimanı için hava sahası düzenleme çalışmaları devam ediyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Hava Kent'ten 3. havalimanına 4 bin konut!

Hava Kent Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kooperatiflerinin havalimanı çalışanlarına yönelik 600 konut üretmek üzere kurulduğunu ancak hedef büyüttüklerini söyledi. Çavuş, 4 bin konut üreteceklerini belirtti.

Üçüncü Havalimanı THY'yi yukarı taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da inşa edilen Üçüncü Havalimanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aycı, "Üçüncü havalimanı hikayeyi tamamen değiştiriyor'' diye konuştu.

Almanya'dan İstanbul Yeni Havalimanı'na övgü!

Frankfurter Allgemeine Zeitung editörü Dyrk Scherff, İstanbul Yeni Havalimanı projesi ile ilgili övgülerle bahsetti. Scherff, proje için "dünya hava trafiğinin kalbi burada atacak" diye konuştu.

3. Havalimanı inşaatı havadan görüntülendi!

3. Havalimanı'nın yapımı zor hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanı tamamlandığında yıllık 200 milyonun üzerinde yolcu kapasiteye sahip olacak.

Hava Kent Yapı'dan Akpınar'a havacılara özel 300 konutluk proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, 3. havalimanı bölgesi Akpınar'da havacılara özel 300 konutluk projeye başlıyor. Proje Emlak Konut ya da KİPTAŞ ile kat karşılığı yapılacak...

Antalya Havalimanı'na yeni terminal geliyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Antalya Başmüdürü Osman Serdar, Antalya Havalimanı’nın 1100 dönüm genişletilerek, özel uçak ve jetler için genel havacılık terminali ile uçak bakım hangarı yapılacağını bildirdi.

Çukurova Havalimanı 2019'da tamamlanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Çukurova Bölgesel Havalimanı için tarih verdi. Çukurova Havalimanı 2019 yılı başında tamamlanacak.

havaş Hamburg Havalimanı Haberi

havaş Hamburg Havalimanı


Havaş, Avrupa'daki iştiraki Havaş Europe'un müşteri portföyüne yeni havayolları ekledi.


Havaş'tan yapılan açıklamaya göre şirket, Avrupa'da yer hizmeti verdiği iştiraki Havaş Europe ile Almanya'nın Münih Havalimanı'nda Türk Hava Yolları ve Air Europa ile Hamburg Havalimanı'nda Alitalia ve Brussels Airlines ile Letonya'nın Riga Havalimanı'nda da UTAir Ukraine ile el sıkıştı. Bu çerçevede Münih'te Air Europa'ya bilet satış hizmeti başladı. Türk Hava Yolları'nın yolcu ve harekat hizmetleri de bu havalimanında Havaş Europe tarafından verilecek. Şirket Hamburg'ta ise ay sonuna kadar Alitalia ve Brussels Airlines'a hizmet vermeye başlayacak. Letonya'nın başkenti Riga'da da UTAir Ukraine Havaş Europe'u tercih etti.    


Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:


"Havaş ile yurt içi operasyonumuzu genişletirken, iştirakimiz Havaş Europe ile de büyük bir büyüme ivmesi...