07 / 05 / 2024

Havza Osb 2018

Havza Osb 2018

Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapmak isteyenlere arsanın yüzde 80'inin ücretsiz tahsis edileceği duyuruldu.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Avrasya GYO Havza Otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Havza Otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Havza OSB'de yeni yer tahsisi yapıldı!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üçüncü yer tahsisi gerçekleştirildi. Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında imzalar atıldı. 

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi revize edildi!

Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesi 1 Eylül 2018 tarihinden geçerli olmak üzere aylık 57 bin 750 TL+KDV olarak revize edildi...

Samsun Havza OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Samsun Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde yer tahsisi yapılıyor. Eurocast Döküm Sanayi A.Ş. OSB bölgesinde fabrika kuracak.

Havza Osb'de arazi tahsislerinde yüzde 80 hibe!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapmak isteyenlere arsanın yüzde 80'inin ücretsiz tahsis edileceği duyuruldu.

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

İnegöl ihtisas OSB büyüyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığı 2. OSB büyüyor. 

Kayseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamam!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Havza Osb'ye yatırımcı ziyareti!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapmayı planlayan bir firmanın yetkilileri incelemelerde bulundu.

Kayseri OSB'ye anaokulu yapılacak!

Kayseri OSB'de çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmak için Kayseri OSB içerisinde anaokulunun yapımına ilişkin bir protokol imzaladı. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde yapılması planlanıyor.

Kayseri OSB'de anaokulu inşa edilecek!

KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) anaokulu yapımına ilişkin protokolü imzaladı. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlamasının yapıldı.

Havza Osb 2018 Haberi

Havza Osb 2018

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapmak isteyenlere arsanın yüzde 80'inin ücretsiz tahsis edeceğini bildirdi.

Acar yaptığı açıklamada, dördüncü kademe yatırım bölgesinde bulunan Havza OSB'de arazi tahsislerinde uygulanan yüzde 70'lik hibe desteğinin yüzde 80'e yükseltildiğini belirtti.

Hibe oranının artması ile Havza OSB'de arsa tahsislerinde kolaylık sağlandığını dile getiren Acar, "Örneğin bin metrekarelik bir arsanın tahsis bedeli 50 bin lira. Önceden yüzde 70 hibe ile bu fiyat yatırımcı için 15 bin liraya düşmekte idi. Şimdi ise arsa tahsis bedeli 10 bin liraya düşmekte. Bu, yatırımcılarımız için önemli bir fırsat. İnşallah yasal süreçlerin tamamlanması sonrası Havza'da iki önemli firma yatırımlarına başlayacak ve ilçemizde en az 500 kişiye iş...