25 / 05 / 2024

havza termal oteller

havza termal oteller

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun' un kaplıcası ile ünlü Havza ilçesinin Kızılcahamam konseptine kavuşturulacağını söyledi. Termal konaklama tesisleri Kızılcahamam konseptinde Havza' ya kazandırılacak....

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Samsun'a 25 milyon dolarlık termal yatırım!

Samsun Havza'da termal yatırıma başlayan firma, Katarlı bir firma ile gerçekleştirdiği ortaklığın ardından proje tutarını 25 milyon dolara yükseltti.

Oteller kışın hastaneye dönüşecek!

Yaz turizminin gözdesi 5 yıldızlı oteller, istenilen koşulları taşımaları halinde, kış sezonunda yaşlı bakımı, fizik tedavi ve rehabilitasyonla termal sağlık hizmetleri verebilecek..

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Edip Uğur'dan Balıkesir'e termal otel müjdesi!

Balıkesir'in Sındırgı, Bigadiç, Susurluk Kepekler, Gönen, Edremit Güre, Manyas bölgelerindeki kaplıcalarda 85-90 derece sıcaklığında termal suların bulunduğu alanlara 2 veya 3 tane 5 yıldızlı biner yataklı oteller yapılacağını dile getirdi.

Havza Ancere Termak Otel kiraya verilecek!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan Ancere Termal Otel'i 10 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhalesi 21 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Samsun Ancere Termal Otel 10 yıllığına kiraya çıkıyor!

Samsun Havza Belediyesi Başkanlığı tarafından Ancere Termal Otel ve çok katlı otopark 10 yıllığına kiraya verilecek. Termal otel 17 Nisan 2015 Cuma günü Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

Havza Ancere Termal Otel 10 yıllığına kiraya çıkıyor!

Samsun Havza Belediyesi Başkanlığı tarafından Ancere Termal Otel ve çok katlı otopark 10 yıllığına kiraya verilecek. Termal otel 12 Mart 2015 Perşembe günü Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Havza'da 55 derece sıcaklığında termal su çıkarıldı!

Kaplıcalarıyla ünlü Samsun'un Havza ilçesinde İmaret Mahallesi Kaplıcalar mevkisinde 1 aydır sürdürülen çalışmalarda, Havza Belediyesi Lokman Hekim Kaplıcaları önünde sondajla 605 metre derinlikte 55 derecelik sıcak suya ulaşıldı...

İzmir sağlık turizminin gözdesi olacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir. EXPO 2020 için planlanan tnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

havza termal oteller Haberi

havza termal oteller


Samsun'un Havza ilçesine doğalgaz verilmesi ve katı atık tesisinin açılışı için giden Bakan Suat Kılıç, burada yeni yurt projesinin müjdesini verdi. Açılış törenine Kılıç ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy, Giresun Jandarma Bölge komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, AK Parti Samsun İl Başkanı Suat Göktaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve çok sayıda davetli katıldı.


Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, törende yaptığı konuşmada 12 aylık dönem içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İkiz, "Kevser Akıllı Parkı, 6 yıl önce sizlerin eşliğinde açmıştık. Havzalıların gurur kaynağı oldu. 20 yeni park alanı yaptık, belediye araçlarını takviye ettik. Belediyemize şantiye binaları yaptık, yapay şelale yaptık.İlçemize katı atık tesisi, sosyal yaşam içinde gençlik merkezi, kadın koordinasyon merkezi, engelli koordinasyon merkezi açtık." dedi.


Gençlik ve Spor Bakanı...