02 / 05 / 2024

hayalet şehir 2 Soçi

hayalet şehir 2 Soçi

TARİHİN en pahalı olimpiyatlarına ev sahipliği yapan Soçi'den geriye hayalet bir şehir kaldı... Rus fotoğrafçı Alexander Belenkiy'in çektiği kareler aslında her şeyi tüm açıklığıyla ortaya koyuyor.

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 658 ada, 4 ve 5 parseller arasında kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıkarıldı.

Konya Büyükşehir 2 adet arsa satıyor: 60.8 milyon TL'ye!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan 2 adet arsayı 60 milyon 840 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın listesi haberimizde yer alıyor. İşte Konya Beyşehir 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste...

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

hayalet şehir 2 Soçi Haberi

hayalet şehir 2 Soçi

TARİHİN en pahalı olimpiyatlarına ev sahipliği yapan Soçi'den geriye hayalet bir şehir kaldı... Rus fotoğrafçı Alexander Belenkiy'in çektiği kareler aslında her şeyi tüm açıklığıyla ortaya koyuyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var? Rusya, bu hayalet şehri ekonomiye kazandırmayı başarabilecek mi yoksa ikinci bir Atina vakasıyla mı karşı karşıyayız?  


DOLULUK ORANI YÜZDE 5 


Fotoğraflar, Soçi Olimpiyatları'na özel olarak inşa edilen ve bir Olimpiyat Köyü'nü de bünyesinde barındıran Ro-

sa Khudor'da çekilmiş. Burası özellikle kayak ve snowboard yarışmaları için kullanılan bir dağ köyü. Sadece altı ay önce olimpiyat yarışları sırasında bu alan ana baba günüydü. Şimdi ise devasa bütçelerle yapılan restoranlar, oteller, turistik yerler sadece yüzde 5 dolulukla hizmet veriyor.  


51 MİLYAR DOLAR HARCADI 


Soçi Olimpiyatları, Rus Hükümeti'ne toplam 51 milyar dolara mal oldu....