21 / 07 / 2024

Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Gümüş tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Güngören, Güneştepe Mahallesi, Şahika Sokak 'ta kuruldu.

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız tarafından kuruldu.

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sema Beyaz tarafından kuruldu.

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Avrupark Hayat basın lansmanı ertelendi!

Cihan İnşaat imzası ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat projesi basın lansmanı ertelendi.

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları!

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları, İstanbul'un Avrupa Yakasında Bahçekent olarak bilinen Bahçeşehir-Hoşdere bölgesinde Cihan İnşaat tarafından hayata geçirildi....

Avrupark Hayat: Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı belli oldu!

Cihan İnşaat'ın Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta hayata geçireceği projesinin adı belli oldu. Avrupark Hayat olarak lanse edilecek projede 1.095 adet daire ile 81 ticari birim yer alacak.

Hayat Dekorasyon İnşaat Emlak Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Dekorasyon İnşaat Emlak Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

Hayatımın evi projesi HEP İstanbul'da taksite mola!

Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

İnşaat istihdam endeksi 2015 yılının son çeyreğinde yüzde 1,9 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılının son çeyreğine ilişkin inşaat iş gücü girdi endekslerini açıkladı. İnşaat istihdam endeksi, geçen yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9 geriledi.

Metag İnşaat 2015 finansal raporlarını en geç Mayıs'a kadar açıklayacak!

Metag İnşaat Ticaret A.Ş KAP'a açıklama yaptı. Metag İnşaat''in 2015 yılına ait finansal raporlarını en geç 15 Mayıs 2016 tarihine kadar kamuyana açıklanacak.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Gümüş tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Güngören, Güneştepe Mahallesi'nde kuruldu.


Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların...