06 / 05 / 2024

Hayat Cami ihalesi

Hayat Cami ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami'nin inşaatı ile alt yapı düzenlemeleri hakkındaki ihalenin 1. oturumunun yapıldığını bildirdi.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 1 Eylül'de gerçekleşecek.

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi yarın!

Mardi Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi 23 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 23 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Dumlupınar 126 konut ve 1 cami ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Kütahya ili, Dumlupınar ilçesi 126 adet konut ve 1 adet cami inşaat ihalesi 26 Haziran'da yapılacak...

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi otopark ve cami ihalesi 28 Mart’ta!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanılan Ahi Evren Hastanesi Altı Otopark ve Cami inşaatı ikinci ihalesi 28 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 484 konut ihalesi yarın!

TOKİ Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Aşağısöğütönü Mahallesi 484 Adet Konut, 1 Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Sincan Saraycık 966 konut ihalesi 20 Eylül'de!

TOKİ Ankara'nın Sincan ilçesinin Saraycık Mahallesi'nde 966 konut, 2 ticaret merkezi ve 1 cami yaptıracak. İnşaat işi ihalesi 20 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Melikgazi 834 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Melikgazi, Bahçelievler Mahallesi, Mimarsinan Mevkiinde 834 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 2 adet cami İnşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mamak 2. Etap ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap 1312 adet konut, otopark binaları ve Etimesgut Yapracık 1 Adet 2.500 Kişilik Cami, 5 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Malatya Pütürge 264 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Malatya İli Pütürge İlçesi Ağalar Mahallesi 264 konut, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi ve Pazarcık Mahallesi 41 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Hayat Cami ihalesi Haberi

Hayat Cami ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ihalesinin 1. oturumu bugün yapılmıştır.


Emlak Konut GYO Açıklama:


Şirketimizin anahtar teslimi projesi "İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" İhalesinin 1. Oturumu (Ön Yeterlik) 01.09.2015 tarihinde saat 14:30' da yapılmıştır.


Dosya için tıklayınız