02 / 05 / 2024

hayat park daire tipleri

hayat park daire tipleri

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Hayat Park toplam 114 adet daireden oluşuyor. Proje 2 blok halinde Halkalı'da yükseliyor.Hayat Park iletişim bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Hayat Park Evleri'nde daireler 270 bin TL'den başlıyor!

Hayat Park Evleri' nde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Hayat Park Evleri'nin teslimlerinin 2014 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Hayat Park'ta 2+1 daireler 260 bin TL'ye!

Hayat Park projesi kapsamındaki dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor.Hayat Park'ın daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerinden oluşuyor.

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları!

Toplam 739 daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire alanları 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları...

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları!

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Kanyon Park Evleri 60 ay vade farksız ödeme imkanıyla Konya'da inşa ediliyor...

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

hayat park daire tipleri Haberi

hayat park daire tipleri

Hayat Park İstanbul Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece Halkalı'da 2 blok halinde yükseliyor. Projede toplam 114 konuttan oluşuyor.


Hayat Park daire fiyatları 245 bin TL'den başlıyor.Projede KDV ödenmiyor. Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Hayat Park projesindeki daireler 2 oda 1 salon açık mutfaklı daireler 104 metrekare, 2 oda 1 salon  normal daireler 123 metrekare, 3 oda 1 salon 151 metrekare olarak dizayn edildi.


Hayat Park projesinde daireler 2015 yılının Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje de fitness center,çocuk oyun alanları, yüzme havuzu,  sauna, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.


Hayat Park iletişim bilgileri!

Adres: Halkalı Merkez mah. Basın Ekspres Yolu Avrupa Konutları Karşısı Eski Bağlar sok. No: 6-1 Küçükçekmece / İSTANBUL 

Telefon: 0212 470 4 111

Web adresi: