29 / 04 / 2024

Hayat Tepe gerçek kat

Hayat Tepe gerçek kat

Özak GYO Hayat Tepe projesini örnek daire yerine, bütün daire tiplerinin bulunduğu 'gerçek kat'ı tamamlayarak görücüye çıkardı. Projede 1 +0'dan 4+1 'e kadar değişen toplam 15 ayrı tipte daire bulunuyor.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Black Mirror'un yeni sezonu mu gerçek hayat mı? Google, anlık çeviri yapan artırılmış gerçeklik gözlüğünü tanıttı!

11 ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşem Google I/O 2022 geliştirici konferansının ilk günü sona erdi! Google, anlık şekilde herhangi bir dilden çeviri yaparak gerçek hayata sizin dilinizde altyazı ekleyen gözlüğünü dünyayla tanıştırdı! Peki, Google konferansın ilk gününde neler oldu?

Bahçelievler Quadrom Palas'ta hak ettiğiniz hayal gerçek oluyor!

Hep hayalini kurduğunuz, hak ettiğiniz hayat Quadrom Palas ile gerçek oluyor. Yüksek standartlarda, kaliteli bir yaşam için her şeyin düşünüldüğü Quadrom Palas'ta yeni hayatınız sizi bekliyor.

Özak'ın Hayat Tepe Suites projesinde satışlar başladı!

ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki Hayat Tepe projesinin yanına ek olarak, 66 daireden oluşacak yeni Hayat Tepe Suites projesi hayata geçiyor.

Demir Romance ile düşleriniz gerçek olsun!

Demir İnşaat tarafından hayat geçirilen Demir Romance projesi toplamda 235 milyon TL yatırım bedeline sahip."Demir Romance ile düşleriniz gerçek olsun!" sloganıyla yola çıkan projenin detayları haberimizde yer alıyor...

Özak Hayat Tepe projesinde 2.500 TL kira getirisiyle 2+1!

Özak Hayat Tepe projesinde yer alan daireler için kira getirisi 2 oda 1 salon konutlarda 2 bin 500 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.

Hayat Tepe'de teslimler gerçekleşti!

Bayrampaşa alışveriş vadisi içinde yer alan Hayat Tepe projesinde daireler teslim edildi. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Projemiz, konutta kent merkezi tercihinin öncü projesiydi.

Hayat Tepe’de anahtar teslimi!

Bayrampaşa alışveriş vadisi içinde yer alan Hayat Tepe projesinde daireler teslim edildi. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Projemiz, konutta kent merkezi tercihinin öncü projesiydi" dedi...

Hayat Tepe zamanında teslim edildi!

Daireler düzenlenen şenlikle tam zamanında sahiplerine teslim edildi. Bayrampaşa Hayat Tepe projesinde verilen sözler tutuldu ve de daireler düzenlenen şenlikle tam zamanında sahiplerine teslim edildi.

Hayat Tepe’de daireler tam zamanında teslim edildi!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bayrampaşa alışveriş vadisi içinde yer alan Hayat Tepe projesinde verilen sözler tutuldu ve daireler düzenlenen şenlikle tam zamanında sahiplerine teslim edildi.

Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimleri gerçekleşti!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimi, projenin bahçesinde düzenlenen programla gerçekleşti. Programda konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık'ın görüşleri haberimizde yer alıyor...

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2 bin TL'den başlayan kira getirileriyle!

Hayat Tepe Bayrampaşa'da yer alan daire seçenekleri için kira getirileri 2 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Hayat Tepe’de daireler şölenle teslim ediliyor!

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ‘mutluluk mimarisi’ olarak tanımlanan üçgen mimari özelliğinden kira gelirli kampanyasına kadar sektöre birçok yenilik katan Hayat Tepe projesi, zamanında teslimiyle de fark yaratıyor.

Hayat Tepe gerçek kat Haberi

Hayat Tepe gerçek kat

Özak Global Holding bünyesinde yer alan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), emlak sektöründeki ilk konut projesi olan Hayat Tepe'yi örnek değil gerçek kat ile görücüye çıkardı. Bayrampaşa'da inşa edilen Hayat Tepe'nin tanıtım toplantısına ev sahipliği yapan Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Hayat Tepe'de büyük bir hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Akbalık, projede sadece konut değil, sosyal olanakları ile de bir hayat biçimi oluşturduklarını ifade etti. 


'YÜZDE 25 PRİM' 


Akbalık, "Basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, her daire için katta depo gibi sosyal aktivite alanları ile diğer projelerden farklılaşıyoruz. Hayat Tepe ismi de buradan geliyor. Hayat Tepe aynı zamanda malzeme ve ürün kalitesi olarak A standartlarında olan bir proje. Buna mukabil fiyat aralığı ise B'ye tekabül ediyor. En düşük 66 metrekarelik 1+1...