03 / 05 / 2024

Hayat Vakfı zeytinburnu arazi

Hayat Vakfı zeytinburnu arazi

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a TÜRGEV ile ortak hizmet projeleri yapılması konusunda protokol yapma yetkisi veren teklif mecliste oy çokluğu ile kabul edildi.

Hayat Vakfı'nın Zeytinburnu'ndaki arazisi geri alındı!

ZEYTİNBURNU Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı oturumunda CHP ile AK Parti’li üyeler arasında TÜRGEV tartışması yaşandı. Murat Aydın’a TÜRGEV ile ortak hizmet projeleri yapılması konusunda protokol yapma yetkisi veren teklif mecliste kabul edildi.

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Akyol tarafından kuruldu. 

Surp Pırgiç Vakfı'nın Zeytinburnu arazisi yargıya taşındı!

Zeytinburnu Belediyesi Torba yasayla Surp Pırgiç Vakfı’na iade edilen Zeytinburnu sahilindeki 600 milyon TL'lik araziyi yargıya taşıdı. İşte detaylar..

TEMA Vakfı'ndan Filyos Vadisi projesine tepki!

Filyos Vadisi’nin endüstri bölgesi ilan edilmesine itiraz eden TEMA Vakfı, düşünülen projenin doğal hayatı yok edeceği görüşünde. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Vadinin korunması, Türkiye’nin uluslararası yükümlülüğüdür” diyor

Filyos Vadisi Projesi doğal hayatı nasıl etkileyecek?

Filyos Deltası’nda, liman inşaatı çalışmalarına başlandı. TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Filyos Limanı yapımını da kapsayan Filyos Vadisi Projesi ile bölgedeki doğal hayatın geri dönüşü olmayacak şekilde zarar göreceğine dikkat çekti

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.

Zeytinburnu Stadyumu arazisinde mahkeme kararı bekleniyor!

Zeytinburnu Stadyumu’nun içinde bulunduğu arazi Surp Pırgiç Vakfı ile, Zeytinburnu Belediyesi’ni birbirine düşürdü. Arazinin mülkiyetiyle ilgili hukuki süreç devam ederken, vakıf yetkilileri mahkemenin adil bir karar vereceğine inandıklarını söyledi.

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi umut kaynağı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” projesinin engelliler için umut kaynağı olduğunu bildirdi.

Hayat Vakfı'nın Zeytinburnu'ndaki arazisi geri alındı!

ZEYTİNBURNU Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı oturumunda CHP ile AK Parti’li üyeler arasında TÜRGEV tartışması yaşandı. Murat Aydın’a TÜRGEV ile ortak hizmet projeleri yapılması konusunda protokol yapma yetkisi veren teklif mecliste kabul edildi.

Ahmet Baysal evlerini satıp İzzet Baysal Vakfı'na bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı..

Zeytinburnu'ndaki vakıf arazisinde ilginç karar!

Azınlık mallarının iadesi yasası ile Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı’na iade edilen Zeytinburnu’ndaki 42 bin metrekarelik arazinin 8 bin 660 metrekaresi park alanına çevrildi!

Yedikule Surp Pırgiç Hastanesi Vakfı Zeytinburnu arazisi kararına tepki gösterdi!

Ermeni ve Rum cemaatleri arasında yıllardır tartışma konusu olan Zeytinburnu’ndaki 16 bin metrekarelik arazinin Balıklı Rum Hastanesi Vakfı’na iadesine Yedikule Surp Pırgiç Hastanesi Vakfı tepki gösterdi...

Zeytinburnu Stadyumu Ermeni Vakfı’nın oldu!

Zeytinburnu Stadyumu’nu da içine alan 42 bin metrekarelik arazi Vakıflar Genel Meclisi’nin kararıyla Yedikule Surp Pırgiç Hastanesi Vakfı’na verildi. Belediye karara karşı çıktı, arazinin Ermeni vakfına iadesinin hukuka aykırı olduğunu ileri sürdü...

Zeytinburnu Stadyumu artık Ermeni Vakfı’nın!

Zeytinburnu Stadyumu’nu da içine alan 42 bin metrekarelik arazi Vakıflar Genel Meclisi’nin kararıyla Yedikule Surp Pırgiç Hastanesi Vakfı’na verildi. Belediye karara karşı çıktı, arazinin Ermeni vakfına iadesinin hukuka aykırı olduğunu ileri sürdü

Hayat Vakfı zeytinburnu arazi Haberi

Hayat Vakfı zeytinburnu arazi

Zeytinburnu Belediyesi’nin dünkü meclis oturumunda çok tartışılan 2 karar alındı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun üyesi olduğu Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfı’na Zeytinburnu Belediyesi 3 buçuk yıl önce ücretsiz tahsis ettiği eğitim alanını okul yapılmadığı için geri aldı. Aynı meclis gündeminde Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulu üyesi olduğu TÜRGEV’e arazi veya bina tahsisi yapılması için yetki verildi. Mecliste teklif görüşülürken söz alan CHP’li Meclis üyesi İlkay Biber “Acaba bize de gelir mi diye düşündüğümüz meşhur TÜRGEV tusunamisi ilçemize ulaştı. Tahsis edilecek belediyeye ait araziler için bir bilgi yok. Ortak hizmet projelerinin sınır ve amaçları ne?” dedi. AKP’li Meclis Başkanı Cemal Merdan araya girerek diğer meclis üyelerini konuşturmadı....