21 / 07 / 2024

hayata tepe bayrampaşa

hayata tepe bayrampaşa

Bayrampaşa 'da yükselen Hayat Tepe projesinin fiyatları 259 bin 336 TL'den başlıyor. Projede minimum yüzde 1 peşinatla daire alınabiliyor...

Hayat Tepe Evleri Bayrampaşa Özak! 259 bin liraya 1+1!

23 Nisan 2013 tarihinde lansmana özel fiyatların sona ereceği Hayat Tepe Evleri Bayrampaşa Özak'ta yer alan daireler 259 bin liradan satılıyor...

Bayrampaşa Hayat Tepe Konutları'nda yüzde 1 KDV ! 190 bin TL!

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Bayrampaşa Hayat Tepe Konutları'nda yer alan daireler 190 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Hayat Tepe Özak Bayrampaşa'da 190 bin TL'ye!

Hayat Tepe'de yer alan satılık dairelerin fiyatları minimum 190 bin TL olarak belirlendi. Projede teslimler 2014 yılının Eylül ayında gerçekleşecek...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Birlik Parkada Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa'da üç blok olarak hayata geçirildi...

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

Bayrampaşa dönüşüm projesinde sözleşme randevuları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında Bayrampaşa ilçesi sınırları içerisinde kalan İsmetpaşa Mahallesi’nde yepyeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. 

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Bayrampaşa Sevgi Kafe açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi’nin engelli gençlere istihdam sağlamak ve onları sosyal hayata atapte etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Sevgi Kafe’ Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katılımıyla açıldı.

Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm Ekim'de başlıyor!

Yıkımı 2009'da gerçekleştirilen Bayrampaşa'daki eski cezaevi alanında hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi, ekim ayı başında düzenlenecek törenle başlayacak.

Bayrampaşa Axis İstanbul 15 Mayıs'ta açılıyor!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Bayrampaşa'ya yeni otopark!

İlçe genelinde modern ve teknolojik otoparkları hayata geçiren Bayrampaşa Belediyesi, Atatürk Parkı’nın altına yaklaşık 500 araçlık otopark yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.

hayata tepe bayrampaşa Haberi

hayata tepe bayrampaşa



Hayat Tepe projesi Özak GYO imzası ile yükseliyor. Bayrampaşa 'da hayata geçirilen  ve 546 adet dairenin yer aldığı Hayat Tepe projesi 3 blok olarak tasarlandı.  


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dairelerin bulunduğu Hayat Tepe 'de 1+0 daireler 43-45 metrekare, 1+1 daireler 53-56-65-85 metrekare, 2+1 daireler 104-131 metrekare, 4+1 daireler ise 237-238 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 



Özak GYO Hayat Tepe projesinde 1+1 evler 259 bin 336 TL'den, 2+1 evler 394 bin 656 TL'den, 3+1 evler 576 bin 521 TL'den ve 4+1 evler 928 bin 625 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Bayrampaşa Hayat Tepe projesinde daireler için peşinatın yüzde 1'i hemen ödeniyor ve kalan miktar teslime kadar ertelendikten sonra kalan toplam miktar...