06 / 05 / 2024

hayati yazıcı pazar yerleri

hayati yazıcı pazar yerleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı pazar yerleri ile ilgili değerlendirme yaptı. Yazıcı, pazar yerlerinin sokaklarda kurulmaya devam edeceğini bildirerek, pazar yerlerinin kaldırılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Başyazıcı Grubu rotasını İstanbul'a çevirdi!

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

İşte Çin'de 3D yazıcıyla yapılan 200 metrekarelik ev!

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi.

Öz Yazıcıoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Gıda İletişim İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Yazıcıoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Gıda İletişim İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Yazıcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

3D yazıcı ile konut üretilmesi sektöre yön verecek!

DÜNYA inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

İzmit'teki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi açılışa hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı dönemi!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı ile konut üretilecek!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Kapıcı pazar günü çalışır mı?

Kapıcıların hizmetlerinin kapsam ve niteliği ile çalışma süresi, hafta tatili, ulusal bayram ve genel tatil günleri, yıllık ücretli izin hakları ve kapıcı konutlarına ilişkin usul ve esaslar yönetmelik ile açıklanıyor. Buna göre kapıcı pazar günü çalışır

Şahinbey Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları'nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

hayati yazıcı pazar yerleri Haberi

hayati yazıcı pazar yerleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı pazar yerleri ile ilgili değerlendirme yaptı. Hal Yasası'nın içinde pazar yerlerine ilişkin düzenlemelerin bulunduğunu vurgulayan Yazıcı, "Cadde ve sokaklardaki pazar yerlerinin 2017 yılına kadar kaldırılacağına ilişkin yorumlar yapıldı. Pazar yerleri, imar planında belirlenmiş alanların yanı sıra, asıl tahsis amacını engellememek kaydıyla ayrılmış diğer alanlarda da kurulabilecek. Bu kapsamda, pazar yerleri, cadde ve sokaklarda kurulmaya devam edecek. Yer bulma konusunda sıkıntı yaşayan belediyelerce otopark gibi alanlarda da pazar kurulabilecek" diye konuştu. Belediyelerin, pazar yeri kurmak veya işletmek amacıyla kurdukları şirketlere, yarıdan fazlası kendilerine ait olmak kaydıyla meslek kuruluşlarını da ortak edebileceğini belirten Yazıcı, meslek örgütlerine üye olan kişilere pazar yerlerinin devredilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.


SİSTEME 31 BİN KULLANICI KAYIT OLDU

Hal Kayıt...