06 / 07 / 2024

hayatını kaybeden ünlü iş adamı yusuf ağa

hayatını kaybeden ünlü iş adamı yusuf ağa

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan Yusuf Ağa parkı törenle açıldı. Hayatını kaybeden ünlü iş adamının ismini alan parka törende ilgi yoğundu. İş adamları ve sevenleri törende yer aldı.

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

EYT’de göz ardı edilen soru: Depremde hayatını kaybeden EYT’linin hakkı ne olacak?

EYT düzenlemesinin 28 Şubat’ta Meclis'in açılmasıyla görüşülüp kısa sürede yasalaşması bekleniyor. Diğer tarafran, EYT'liyken depremde hayatını kaybedenlerin haklarının ne olacağı ise merak konusu oldu.

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti iddiası! Hıncal Uluç kimdir neden öldü kaç yaşındaydı?

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç'un tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. 83 yaşında hayatını kaybeden Hıncal Ulıç kimdir, en son hangi gazetede köşe yazarlığı yapıyordu. Hıncal Uluç aslen nerelidir, Hıncal Uluç'un hastalığı neydi? İşte detaylar...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Ünlü gayrimenkul zengini Stanley Chera, koronadan hayatını kaybetti!

Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı gayrimenkul zengini Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Çin’de çöken karantina otelinde 4 kişi hayatını kaybetti!

Çin'de çöken, koronavirüs hastalarının karantinada bulunduğu otelde 4 kişinin hayatını kaybettiği, 42 kişinin de göçük altından çıkartıldığı, 5 kişinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Türkiye’de son 100 yılda depremlerde 80 bin kişi hayatını kaybetti!

Cuma günü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan, 22 kişinin öldüğü deprem, deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. VOA Türkçe'nin araştırmalarına göre, Türkiye’de son 100 yılda depremlerde 80 bin kişi hayatını kaybetti.

Havelsan'ın inşaatından düşen iş güvenliği uzmanı hayatını kaybetti!

Havelsan'ın Ankara'da devam eden inşaatında çalışan İş Güvenliği Uzmanı Yüksel Erdoğan Alayoğlu, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti... 

Sivas'ta iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, iskelede çalışırken dengesini kaybeden inşaat işçisi Nadir Çınar, beton zemine düştü ve hayatını kaybetti.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

Dilber Ay'ın mirası aileyi karıştırdı!

Geçen nisan ayında hayatını kaybeden Dilber Ay'ın mirası aileyi birbirine düşürdü.

İzmir'de yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Şuayb Akkoç hayatını kaybetti...

hayatını kaybeden ünlü iş adamı yusuf ağa Haberi

hayatını kaybeden ünlü iş adamı yusuf ağa

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından İzmir Karayolu-Mavi Hastane önünde yaptırılan Yusuf Ağa Parkı törenle açıldı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ilimizin saygın iş adamlarından Yusuf Özer'i unutmayan Afyonkarahisar Belediyesi, İzmir Karayolu-Mavi Hastane önünde yaptırdığı parka Yusuf Özerin ismini verdi. 78 bin metrekare alanda kurulan Yusuf Ağa Parkı, geniş katılımla gerçekleştirilen törenle açıldı. Törene, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Milli Savunma eski Bakanı İzmir Milletvekili Vecdi Gönül, İçişleri eski Bakanı İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Abdülkadir Akçan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Özer Ailesi mensupları, iş adamları ve çok sayıda seveni katıldı.


Denge...