16 / 05 / 2024

Haydar Özoğul projeleri

Haydar Özoğul projeleri

Mimar Haydar Özoğul kimdir? Mimar Haydar Özoğul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Özoğul, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Haydar Özoğul...

İrfan Özoğul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İrfan Özoğul Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Özoğul tarafından kuruldu. 

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Özoğul tarafından kuruldu. 

Derince Yüzme Havuzu Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, vizyon projeleri hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Başkan Bulut, bu kapsamda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden yüzme havuzu kompleksini inceledi.

Haydar Özoğul kimdir?

Mimar Haydar Özoğul kimdir? Mimar Haydar Özoğul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Özoğul, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Haydar Özoğul...

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

Derince'nin yeni projeleri tanıtıldı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Derince Belediye Baştanı Ali Haydar Bulut"Derince cazibe merkezi olacak" dedi.

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Emrah Somay, Onur Türkoğlu, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sinerji Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Erden Ayas, Musa Bakıcı, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Haydar Karabey kimdir?

Mimar Haydar Karabey kimdir? Haydar Karabey bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Haydar Karabey, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Haydar Karabey ve projeleri bu haberde...

Ali Haydar Kurtdarcan kimdir?

Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Haydar Kurtdarcan kimdir? Ali Haydar Kurtdarcan'ın iş ve eğitim hayatı hakkındaki detaylar ile tepe inşaat projeleri bu haberde...

Kağıthane'de yer alan ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

2013 Ağustos'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Türkiye'nin farklı illerinde Ağustos 2013'te satışa çıkacak konut projelerini araştırdık. İşte tüm detayları ile Erzurum'dan İstanbul'a lansmana özel fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan o konut projeleri...

Haydar Özoğul projeleri Haberi

Haydar Özoğul projeleri

Haydar Özoğul kimdir?

Haydar Özoğul, Eti Mimarlık kurucu ortağıdır. Haydar Özoğul, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1993 yılında mezun.


Yüksek lisansını tamamladıktan sonra çeşitli kurumlarda mimari çalışmalar yapan Haydar Özoğul, 1998 yılında Ertürk Özkaragöz ile birlikte Eti Mimarlık'ı kurmuştur.


Eti Mimarlık

1998 yılında kurulan Eti Design Office genelde mağaza, ofis, fuar standı, restaurant ve konut projeleri ve uygulamaları konusunda çalışmalar yaptı. 


Yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atan Eti Design Office kısa sürede türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden biri haline gelmiştir. Eti Design Office modern mimariden ödün vermeden teknolojiyi ve yeni trendleri de yakından takip ederek, tecrübeli kadrosu ile konusunda faaliyet göstermektedir.


İletişim bilgileri:

Yıldırım Oğuz Göker Caddesi 8. Gazeteciler A2 No: 60 Levent - İSTANBUL


Tel: +90 212 268 40 40 

Faks: +90 212...