18 / 05 / 2024

Haydarpaşa projesi hakkında bilgiler

Haydarpaşa projesi hakkında bilgiler

Haydarpaşa Gar, Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı 07 Mart 2014 Cuma günü askıdan iniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 13 Aralık 2013 tarihinde onayladı. İşte tüm notlarıyla o plan…

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Hendek Toplu Konut projesi hakkında merak edilenler!

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkay Hendek Yatırım Planlama ve Hizmet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör, Hendek’te yapılması planlanan Toplu Konut projesi hakkında merak edilenleri cevapladı…

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum görüntülendi!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

Akiş GYO'dan Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama!

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı. 

Raci Şaşmaz hakkında bomba iddia!

Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı ve Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son 10 kilometre!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapımı devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattının tamamlanmasına 10 kilometre kaldı.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kabataş Martı Projesi 2018'in sonunda açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'Martı Projesi' olarak bilinen Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi hakkında bilgi verdi. Açılış tarihi olarak 2018'in sonunu işaret eden Topbaş, projenin trafiği rahatlatacağını belirtti.

Haydarpaşa projesi hakkında bilgiler Haberi

Haydarpaşa projesi hakkında bilgiler

Kadıköy İlçesi, 1/5000 ölçekli Haydarpaşa Gar, Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı plan notlarında değişiklik yapılmasına ilişkin tasdikli plan 07 Mart 2014 Cuma tarihinde askıdan indiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27603 dosya numaralı Haydarpaşa Gar ve Kadıköy Meydanı imar planını 13 Aralık 2013 tarihinde onayladı.

Plan, 07 Şubat 2014’te askıya çıktı. İşte o plan!


Haydarpaşa Gar, Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı 

Plan Uygulama Hükümleri

1. Genel Hükümler

1.1. 1/5000 ölçekli Haydarpaşa Garı ile Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı, Plan Paftaları, Plan Açıklama Raporu ve Plan Uygulama Hükümleri ile birlikte bir bütündür.

1.2. Tescilli Yapılar, Tescilli Anıt Eserler, Anıt Ağaçlar ve Doğal Anıtlar; Plan onama sınırları içinde ilgili K.T.V.K. Bölge Kurulu kararları ile tescil olunan,...